Spring til indhold
Nyhed

Bliv inspireret af det flotte udvalg af parcelhusgrunde i Odense...

25-08-2014

 

ODENSE SV - Bellinge Fælled

En spændende, bæredygtig udstykning midt i Bellinge By. Tæt på indkøb, skoler, offentlig transport og motorvej. Lige midt i naturen med søer, enge og stier. Et grønt kvarter fyldt med rekreative områder.

ODENSE NØ - Ryleholmen, Seden Nord

Den udstykning ligger i rolige omgivelser og alligevel tæt på det hele. Der er kort afstand til Odense C, indkøbsmuligheder, institutioner, sportsfaciliteter og offentlig transport.

 

ODENSE S - Gyldenhusvej m.fl. i Skt. Klemens

Udstykningen er en gylden chance for at bygge hus 10 minutter fra Odense C. Kvarteret ligger blot ca. 8,5 km. fra centrum, og området har god betjening af offentlig transport.

 

ODENSE C - Sandhusvænget, Skibhuskvarteret

Udstykningen i det attraktive Skibshuskvarter  ligger kun ca. 3 km. fra centrum af Odense, og der kan opføres både fritliggende parcelhuse og dobbelthuse. Der skal bygges i 2 plan.

ODENSE NV - Sukkeræble Have, Villestofte Syd

Attraktive udstykninger med særdeles flot beliggenhed i rekreativt og naturskønt område tæt ved Rydså-dalen. God placering i forhold til Langesøstien som fører børnene sikkert i skole.

ODENSE SØ - Riddersporen/Østparken, Fraugde

Udstykningerne ligger i nær tilknytning til det gamle Fraugde og aktivt foreningsliv. Området ligger i smukke omgivelser og centralt i forhold til skole, daginstitutioner og indkøb.

Se grundene på odense.dk/grunde