Spring til indhold
Nyhed

Sender du fakturaer til Odense kommune – så kig her!

04-06-2012
Den 1. maj 2011 blev det lovpligtigt at fremsende fakturaer til Odense Kommune i formatet OIOUBL  gennem den nye forsendelseskanal NemHandel.

Hidtil har Odense Kommune valgt at modtage fakturaer gennem såvel den ”gamle” forsendelseslseskanal (VANS nettet) som den nye (NemHandel). Dette var for at sikre en så problemfri overgang som muligt.

I dag er mere end 75% af de fakturaer, der modtages i det nye format OIOUBL. VANS bliver derfor lukket ned og fra den 1. juni modtager Odense Kommune udelukkende fakturaer gennem NemHandel.

Som afsender af fakturaer til Odense Kommune, anbefales du at holde et vågent øje med, at dine fakturaer går problemfrit igennem NemHandel.  Benytter du en ekstern leverandør til forsendelse af fakturaer, rådes du til at holde tæt kontakt med dem de første uger af juni måned.

Sådan sender du fakturaer til Odense Kommune

Er du i tvivl om hvordan du sikrer at dine fakturaer sendes som OIOUBL til Odense Kommune, kan du på nedenstående link læse nærmere om de muligheder der er, når du skal sende en elektronisk faktura til Odense Kommune via NemHandel. har du flere valgmuligheder.

Du kan læse mere på Send faktura til Odense Kommune