Spring til indhold
Nyhed

Oplev hvad teknologi kan gøre for din sundhed

03-05-2012

Mandag den 7. maj kommer forskere og virksomheder fra hele verden til Odense for at se og høre om de nyeste teknologier og robotter inden for velfærdsteknologi.

En række virksomheder i regionen viser deres opfindelser og produkter frem, og fra klokken 15 – 18 er messen åben for alle.

 

Nysgerrige borgere og interesserede virksomheder er velkommen!
Kig forbi mandag den 7. maj kl. 15-18 i Forskerparken (bygning F og G), 5230 Odense M. Arrangementet er gratis.

Messen i Odense er en såkaldt sideevent til en stor messe i Bella Centret, E-Health week. Her mødes virksomheder, forskning og offentlige institutioner fra hele verden og ser på velfærdsteknologi.

Dvs. teknologi og robotter, der på den ene eller anden måde leverer velfærdsydelser. I Odense kan man for eksempel opleve:

 

Den elektroniske patientkuffert, der gør det lettere for KOL patienter at få hjælp derhjemme, så de ikke skal bruge så meget tid på hospitalsbesøg i hverdagene.


Demenszonen,
der via lyd og billeder kan gøre hverdagen tryggere for demenspatienter.Vi er foran

Det er ikke tilfældigt, at den internationale interesse samler sig om netop Odense og Region Syddanmark.
En fælles indsats gør, at vi nu er langt fremme, når det gælder velfærdsteknologi, og etableringen af det nye sygehus har ført til endnu større interesse om teknologiområdet i Odense.

 

Hos Invest in Denmark, der rådgiver udenlandske firmaer om investeringer i Danmark samt den nyetablerede fond, Welfare Tech Invest oplever man en gryende interesse blandt udenlandske virksomheder for at blive en del af det videns- og innovationsmiljø, der er opbygget i Odense og Region Syddanmark.

Læs mere om arrangementet: http://www.welfaretech.dk/aktiviteter/aabent-hus-%E2%80%93-fremtidens-velfaerdsteknologi