Spring til indhold
Nyhed

Hvordan er det at være frivillig i dagens Danmark? Deltag i undersøgelsen.

12-10-2012

Hvordan er det at være frivillig i dagens Danmark? Deltag i undersøgelse og vær med til at give et billede af frivilligheden anno 2012.

Knap 2 millioner danskere har de seneste år engageret sig i en eller anden form for frivilligt arbejde. Det er alt lige fra at være træner i den lokale idrætsklub, hjælpe til på et værested for hjemløse, være frivillig til festivaler og koncerter, være bloddonor, hjælpe i en lektiecafe og meget andet.

Nu vil Center for frivilligt socialt arbejde gerne vide, hvordan det er at være frivillig i Danmark? De vil også gerne høre fra dig, hvis du ikke er frivillig – hvad mener du f.eks. der skal til for at du ville engagere dig?

Center for frivilligt socialt arbejde håber, at du vil klikke på nedenstående link til undersøgelsen og bruge 5 minutter på at besvare en række spørgsmål, så de kan blive klogere på, hvordan og hvorfor så mange hjælper hinanden gennem frivilligt arbejde.

Du kan deltage i undersøgelsen frem til og med november 2012.

Dine svar vil indgå i en rapport om den frivillige sociale indsats 2012, som Center for frivilligt socialt arbejde gennemfører for Social- og Integrationsministeriet.

Gå direkte til undersøgelsen her:

https://survey.enalyzer.com/?pid=b6n7s6d4

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til undersøgelsen skal du være velkommen til at kontakte Mette Hjære, mh@frivillighed.dk,

eller Ole Christian Madsen, ocm@frivillighed.dk, på Center for frivilligt socialt arbejde (www.frivillighed.dk)