Spring til indhold
Nyhed

Solidaritet med den sidste på ventelisten

26-11-2012

Debat om ’det næste velfærdssamfund’ med fokus på handicapområdet og uddeling af handicapprisen 2012 er på programmet, når Odense Handicapråd og Odense Kommune inviterer til temaeftermiddag den 3. december.

3. december er FN’s internationale handicapdag. Det markerer Odense Handicapråd og Odense Kommune i fællesskab på en temaeftermiddag. Overskriften for dagen er: Solidaritet med den sidste på ventelisten - vil du være medskaber af det næste velfærdssamfund?

Rådmand Jane Jegind og rehabiliteringsleder Annette Lund Petersen bidrager med oplæg, som følges op af paneldiskussion med publikum som spørgsmålsstillere.

Og vinderen er…
Dagens højdepunkt er uddelingen af Handicapprisen 2012. Vinderen er blevet valgt af Odense Handicapråd. Både enkeltpersoner og foreninger, der på forskellige måder har været med til at skabe livskvalitet for mennesker med handicap, er repræsenteret blandt de indstillede kandidater.

Sidste år gik prisen til Niels Larsen, leder af Bilkas rengøringsafdeling i Odense, fordi han udviste menneskelig rummelighed og social forståelse i forbindelse med ansættelse af personer med handicap eller særlige behov. Niels Larsen vil overrække diplom og en præmie på 10.000 kr. til dette års vinder af Handicapprisen

Læs mere om handicapprisen 2012
For mere information kontakt formand for Odense Handicapråd Birthe Malling, tlf. 65 94 35 27.