Spring til indhold
Nyhed

Invitation til Ramadan- og Kulturfesten 2011

10-06-2011

Invitation

Foreninger der ønsker at deltage aktivt i Ramadan- og Kulturfesten 2011

Integrationsrådet i Odense har i samarbejde med Odense Kommune afholdt Ramadan- og Kulturfest på Flakhaven i Odense siden 2007. I år finder festen sted lørdag den 17. september 2011. Integrationsrådet i Odense opfordrer etniske og danske foreninger til at deltage aktivt i festen.

Formålet med festen er at styrke fællesskabet blandt Odenses borgere på tværs af kulturer og traditioner. Fællesskabet forstærkes ved kendskab og anerkendelse af hinandens forskelligheder. Med Ramadan- og Kulturfesten ønsker vi at udbygge vores fællesskab og vise mangfoldigheden i Odense.

 

Der er plads til 13 foreninger udover Integrationsrådet i de opstillede telte og vi opfordrer til, at både etniske og danske foreninger er aktive i teltene.

Plads i teltene vil blive fordelt efter ”først til mølle princippet”, dette forhindrer naturligvis ikke andre foreninger i at være aktivt med på dagen, nærmere herom til informationsmødet.

 

Er din forening interesseret i at deltage på dagen, så tilmeld en repræsentant til at deltage i informationsmøde om festens tilrettelæggelse

 


Mandag den 27. juni 2011, kl. 16.30 – 18.00, Tolderlundsvej 2, 1. sal.

 

 


Med venlig hilsen

 

Odense Integrationsråd

 

 

Kontaktperson: Konsulent Anne Lehmberg, e-mail alo@odense.dk, mobil: 4027 9681