Spring til indhold
Nyhed

Lego Serious Play

23-03-2010

Kom og leg – og få mere ud af dine møder!

Et halvdovent møde strækker sig over halvanden time længere end planlagt. Ingen tager initiativ til konklusioner, og du mærker, hvordan stress og distraktion langsomt overtager din bevidsthed.

Mange danske virksomheder kæmper med at skabe en effektiv og konstruktiv mødekultur, og hvis du kan genkende ovenstående billede, så vil du formentlig få rigtig stor glæde af at deltage i det næste kreative kick fra Odense Let’s Play og Udvikling Odense.
Torsdag den 25. marts er der nemlig mulighed for at få et gensyn med de velkendte legoklodser, når Robert Rasmussen & Associates indvier deltagerne i Lego Serious Play mødestilen.

Lego Serious Play er en metode til problemløsning og idégenerering, der giver redskaber til blandt andet mere effektive møder. Metoden egner sig bedst til møder, hvor komplekse problemstillinger skal behandles, og man ønsker mange menneskers input i problemløsningen, og de også bagefter skal tage ejerskab over idéerne eller beslutningen.
 
Projektleder Anette Pihl Nielsen fortæller, at første omgang Lego Serious Play forrige mandag var så velbesøgt, at Odense Let’s Play tilbyder endnu en smagsprøve på det kreative indspark på torsdag. Denne gang med plads til lidt flere deltagere. Men ønsker man at være med, er det ved at være sidste chance for tilmelding, for Anette Pihl Nielsen konstaterer igen overvældende interesse for at lege i erhvervsregi.

Henrik Dalsgaard, der er produktchef i Pernod Ricard Nordic, har deltaget i Lego Serious Play på Stjerneskibet, og han er begejstret for den utraditionelle tilgang til idéudvikling, han blev præsenteret for.

- Det var utroligt inspirerende at bruge så simple metoder. Det gav inspiration til nytænkning også for os, der kommer fra den mere traditionelle industri, fortæller han.

Pressen har mulighed for at lege med.

Torsdag den 25. marts 2010 fra 13 til 17.
Stjerneskibet, Havnegade 29, 5000 Odense C.

Mere information: Projektleder Anette Pihl Nielsen, tlf. 29 33 54 33, apn@odense.dk