Spring til indhold
Nyhed

Kulturmaskinen Festival 7. - 9. maj

28-04-2010
Kulturmaskinen Festival den 7.- 9. maj 2010

Så er programmet for Kulturmaskinens store tredages festival – hvor vi fejrer 1 års fødselsdag for Odenses kulturhus – på gaden! Programmet kan findes på www.kulturmaskinen.com/festival eller hentes i fysisk form på Kulturmaskinen.

”Vi har skabt et superstærkt program med noget for enhver smag, og for børn såvel som voksne, og er nu klar til at holde fest for hele byen”, siger kulturkonsulent på Kulturmaskinen, Jimmi Mørup.

Med navne som The Rumour Said Fire, Mads Langer, Nabiha, Fallulah og mange mange flere er der lagt op til tre dages fantastisk musikfest i maskinen.

Børn og barnlige sjæle skal naturligvis også være med til fest, og derfor er vi stolte over at kunne byde vores yngre gæster velkommen.

Lørdag den 8. maj kl. 11-17 ruller Kulturmaskinen det grønne græs ud i Farvergården og inviterer til Picnic På Pladsen. Der vil være underholdning i topklasse, forskellige aktiviteter og leg for børn og voksne i alle aldre.

Der er fødselsdagskage til de første 200 gæster! Så pak madkurven, hank op i familie og venner og leg med til Kulturmaskinens fødselsdag.

Kulturmaskinen Festival er lavet i samarbejde med Studenterhus Odense og Internationalt Hus

Kulturkonsulent Jimmi Mørup: jmni@odense.dk