Spring til indhold
Nyhed

Center for Seksuelt Misbrugte fik pris

09-10-2009

Det var en tydelig både glad og bevæget formand for Center for Seksuelt Misbrugte, der i går aftes på foreningens vegne modtog Odense Kommunes Ildsjælepris 2009.


Glæde og ydmyghed over pris

Ud af de tre nominerede frivillige sociale foreninger var det Center for Seksuelt Misbrugte, der løb med prisen, bl.a. fordi foreningen gennem det sidste halvandet år har reddet sig selv fra lukning ved at reorganisere både bestyrelse og daglig drift. Og fordi foreningen har indledt et nyt samarbejde med Pårup Aftenskole, der denne sæson udbyder kurser, der tager specielt hensyn til foreningens brugere .


”Jeg ved, at de frivillige vil modtage prisen med ydmyghed, stolthed og stor glæde, og at vi hver gang, vi ser prisen vil føle stolthed over, at vores arbejde er blevet anerkendt,” lød det bl.a. fra Lise Christiansen, formand for Center for Seksuelt Misbrugte.


Fra Lise Christiansen var der også roser til Odense Kommune for at være foregangskommune i samarbejdet mellem de frivillige sociale foreninger og det etablerede system. Samtidig lød en opfordring til ikke at skære i budgettet på frivilligområdet, selvom det er trange tider rent økonomisk.


Stolte rådmænd bød velkommen

Det var også tre stolte rådmænd, der i går var værter for Frivillighedens dag 2009, nemlig Jane Jegind, Peter Rahbæk Juel og Erik Simonsen. Det var tredje gang, at Odense Kommune inviterede Odenses frivillige sociale foreninger til en dag med fejring af det frivillige sociale arbejde i Odense.


Og festligt var det. Ikke mindst da Linda Andrews, vinder af X-Factor 2008, som optakt til prisoverrækkelsen gik på scenen og underholdt med dejlig musik og tankevækkende ord omkring det at være frivillig.

Billede af Linda Andrews der underholder til Frivillighedens Dag 2009        
Linda Andrews underholdt                           

Billede af Lise Christiansen med Ildsjæleprisen 2009
Lise Christiansen med Ildsjæleprisen 2009