Spring til indhold
Nyhed

Tarup Davinde bugner af naturaktiviteter

09-10-2009
Tarup-Davinde bugner af naturaktiviteter for børn i efterårsferien

Fritidsklubberne i Odense inviterer i efterårsferien til 20 forskellige legende aktiviteter i det smukke naturområde omkring den gamle grusgrav i Tarup-Davinde.

NATURligvis hedder arrangementet, hvor børn i efterårsferien kan boltre sig med bueskydning, sejlads i optimistjoller og kanoer, BMX- cykling, kælkebakke, drageflyvning og et naturværksted, hvor der er mulighed for at lave smykker af naturens egne materialer som blomster, bambus, grene og sten. Der er meget mere på programmet, som kan ses på http://legensby.dk/

Legeaktiviteterne foregår i de flotte naturområder i Tarup-Davinde, hvor der tidligere lå en grusgrav. Det er derfor oplagt for forældre at bruge en dag eller flere i efterårsferien på at nyde den smukke natur, mens børnene leger.

Drageflyvning og orienteringsløb
Som i fjor er der også i år stort fokus på drageflyvning i NATURligvis. Børn kan købe og male deres egne drager i drageworkshoppen. Samtidig vil himlen være fyldt med store, flotte et-linede drager og mere avancerede to- og fire-linede drager, hvis liner er spændt fast til store pløkker i jorden.

Et andet spændende tiltag er orienteringsløbet for hele familien, Sundhedsstjerneløbet. Det foregår om mandagen, og er et spændende stafet- og orienteringsløb med fokus på sundhed, arrangeret af Sundhedscenter Vollsmose.

NATURligvis åbner mandag d. 12. oktober kl. 11.00.

Rådmand for Børn- og Ungeforvaltningen Jane Jegind (V) indvier de festlige efterårsaktiviteter klokken 12, hvorefter hun vil gå i kast med drageflyvning, kælkning, sejlads eller en af de andre spændende aktiviteter.

Kontakt:
Leder Michael Hedegård, Hinderuplund Fritidscenter, Tlf. 65 91 21 03/ 40 94 05 05