Spring til indhold
Nyhed

Sammenhold redder julen

03-12-2009

Sammenhold redder julen


I en tid hvor den økonomiske krise er på alles læber er det lykkedes at samle byens mange kræfter om en fælles juleindsats, der skal være med til at sætte gang i bylivet og ”redde” julen i Odense. Indsatsen består af juleaktiviteter for enhver smag drysset ud over hele julemåneden og en charmekampagne rettet ikke bare mod Fyn, men mod hele Syddanmark på tv, aviser og Internet, som fortæller om de stærke oplevelser Odense har at byde på i december.

Indsatsen har resulteret i historisk mange juleaktiviteter i Odense. Fra det helt traditionelle H.C. Andersen Julemarkedet til kreative løjer for børn og unge i Julehattens Værksted. Og som noget helt nyt og unikt sørger Chill-out mod Julestress for en lille pause fra al juleriet – med sprøde beats, bløde møbler og god stemning. Alt sammen skal være med til at trække flere besøgende, turister og handlende til Odense i juletiden.

Advisory boardet for Odenses markedsføring har i samarbejde med en række andre parter i Odense koordineret den fælles julekampagne, som skal synliggøre aktiviteterne og sætte nye tiltag i søen. Odense Zoo og Odense Kommune står bag kampagnen, som bakkes op af Odense Cityforening, Rosengårdcentret, IKEA m.fl.

Konceptet for julekampagnen er en fortsættelse af Go Pink-kampagnen fra efteråret, der er sat i verden for at fremhæve Odense som den legende by. Ligesom med Go Pink kampagnen bliver der målt på effekten af julekampagnen til brug i den fremtidige markedsføring af Odense.

Julen i Odense byder for eksempel stadig på de klassiske oplevelser som H.C. Andersen Julemarkedet og VinterZOO. Derudover er der kommet nye tiltag som Chill-out mod julestress den 4. og 5. december, hvor der er afslappende loungemusik i en kæmpe dome på Flakhaven og Julehattens Værksted på Kulturmaskinen den 11., 12. og 13. december, som er et kreativt juleunivers, hvor børnene for eksempel kan lave deres egne julegaver.

Og kan man bare ikke få nok i denne juletid, så er der nu også julemarked på Flakhaven den sidste weekend før juleaften med boder, Bubber og børnetalentshow. Der er med andre ord god grund til at besøge byen med Danmarks flotteste juleudsmykning og tage for sig af al den gode jul, Odense kan servere.

Læs mere om julekampagnen

www.visitodense.com

Information om julekampagnen

Projektleder Rune Bager, 65 51 11 26 / rb@odense.dk