Spring til indhold
Nyhed

Oplevelseslagersalg og koncert – i den gode sags tjeneste!

01-10-2009
Oplevelseslagersalg og koncert – i den gode sags tjeneste!

Den 3. oktober 2009 arrangerer RICE en dag fyldt med oplevelser, lagersalg og god musik. Formålet med denne dag er at samle penge ind til Dansk Røde Kors. Vores motto er at ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen og vi håber på at denne dag vil gøre det muligt for mange mennesker at være med til at bidrage til Røde Kors’ hjælpearbejde. Dagen er Charlotte Gueniaus bidrag i den årlige Klub 10 kampagne arrangeret af Dansk Røde Kors.

Dansk Røde Kors - Klub 10 er en gruppe af 10 kendte og/ eller kreative mennesker der på et år sammen skal fundraise. De 10 skal hver især - med baggrund i deres netværk, kreativitet og forretning - rejse flest penge og skabe mest mulig opmærksomhed om Dansk Røde Kors.
I 2009 indgår Charlotte Gueniau fra RICE i denne gruppe under kreative mennesker.
Klub 10 i 2009 er oppe mod Klub 10 i 2008, der rejste imponerence 2,1 mio. kr. til Røde Kors' hjælpearbejde

RICE er et dansk interiør og design firma. Vi er kendt for vores farverige melamin, håndlavede kurve og opbevaring, samt vores glaserede italienske keramik. Vores design er insipreret af ”de gode gamle dage” og er meget nede på jorden med masser af detaljer. Vi håber at sætte kulør på hverdagen, når der vaskes op, gøres rent, bages eller slappes af i hjemmet. Vi har et stort hjerte og en meget stært social etik. Som et resultalt, er vi den første virksomhed i Danmark der har opnået SA8000 certificering for vores særlige projekter rundt om verden.

Den ene del af dagen er opbygget som et OPLEVELSESLAGERSALG mens den anden del er en KONCERT med The Blues Brothers Souvenier Show.

Oplevelseslagersalget består af forskellige oplevelser bygget op omkring et anderledes lagersalg – alle varer er donerede og hele omsætningen går til Dansk Røde Kors. Der vil desuden være et Luksus "Über-Banko" arrangement, hvor man bla. kan vinde møbler fra Cane Line, Le Klint lamper, Tempur puder, DAB radio, Vipp spande, smykker fra Pilgrim, gavekort, cykler og meget mere...
Über-banko er et koncept vi har lånt af den tidligere Klub 10'er, iværksætter Michelle Hviid. Über-banko er en super lækker version af et traditionelt bankoarrangement, hvor der for de deltagende er en ekstraordinær mulighed for både at bidrage og vinde skønne præmier samtidigt.
Præmierne til über-banko arrangementet er sponseret af en masse vidunderlige firmaer, som gennem deres sponsorat har valgt at hjælpe os med at samle penge ind til Dansk Røde Kors.

Der bliver en food court med Danmarks længste sofa fra BoConcept, hvor man kan nyde mad fra fynske madsteder som eks. Bar Sushi, Kysters Nudelbar, Mormors Køkken, Kent Kaffe, Goma Cocktailbar, Carolines Køkken, Rudolf Mathis, Løgismose flødeboller, Tomatsuppe fra Restaurant Caramba, Albani Fadøl, vin og chokolade fra H.J. Hansen.

LEGO har doneret klodser til et stort legeområde, hvor både børn og voksne kan slå sig løs.
Have-ekspert, Signe Wenneberg, styrer bogcaféen og Gartneriet Ib Nygaard står for en blomsterbod. I Wellness området står den på håndlæsning, astrologi, kranio-sakral massage, tarotkort og et hold af frisører står klar med saks og gode råd.

Udendørs kommer OB's fodboldkaravane og spiller bold med børnene ligesom OB's maskot, Victor, deltager. Desuden udfordrer Lars Høgh i bordfodbold og medbringer en af Danmarks bedste tricks-drenge fra Laudrup & Høgh.

Odenses Go Pink kampagne støtter arrangementet med præmier og vil være til stede med den dansende pink hat samt info om Go Pink-kampagnen.

Kl. 19.00 åbner vi dørene igen til anden del af dagen som er en Blues Brothers koncert fra 20.00 - 22.30 og vi fortsætter med cocktailbar, kaffe, fadøl - og enkelte madboder som en pølsevogn.

Billetter til koncerten kan købes på Danbillet A/S - tlf: 66 14 01 10 -
www.danbillet.dk, hos Mageløs, Mageløs 9, 5000 Odense C eller hos RICE A/S - Havnegade 100 E, 5000 Odense C.

Billetpris: 250 kr. (+ gebyr)

Al omsætning fra aktiviteterne går ubeskåret til Dansk Røde Kors og alle arbejder frivilligt. Vi håber at dagen kan hjælpe til at udbrede vores motto:
Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen!