Spring til indhold
Nyhed

Odense støtter Brysterne

30-10-2009

Torsdag den 29. oktober viste Odense, at byen sagtens kan være med, når det handler om mode med mening. First Hotel Grand lagde hus til et fashionabelt modeshow krydret med kunst og pink lækkerier, som samtidig samlede over kr. 16.000,- der går direkte til ”Støt Brysterne”.

Pengene bliver doneret i forbindelse med TV3s storstilede Brystgalla 2009, der vises lørdag d. 31.10 kl. 20.00.


Og du kan stadig nå at være med ...

Man kan nemlig byde på lækkert design, mode og kunst og være med til at støtte op om kampen mod brystkræft. Følgende effekter bliver sat på auktion mandag d. 2. november på www.lauritz.com:

Alle indtægter går direkte til "Støt Brysterne". 


Modeshowet blev leveret af professionelle modeller fra Runways Fashion Event i Århus. En række af byens butikker og kulturinstitutioner støttede op om arrangementet med tøj og design og donerede masser af gaver, som blev udloddet blandt showets deltagere.


Deltagerne oplevede tøj fra Sabbat, Dr.Adams, Magasin, undertøj fra Tryde Andres og undertøj til brystopererede fra Sahva Care, strikkede huer fra Tante Grøn, hovedbeklædning til kræftramte kvinder fra Luna Hvid, pink history fra Tidens Samling, et brag af en gallakjole fra John Frantsen Couture, Hår fra Østergaard Coiffure.

Samt en kunstudstilling inspireret af bryster, mode og pink lavet af kunster Hans Chr. Nielsen, Marollen. Buffet og vin fra First Hotel Grand, som også stillede lokaler mm. gratis til rådighed for showet.  

”Støt Brysterne” er en kampagne, som Kræftens Bekæmpelse står bag, og som skal skabe opmærksomhed og støtte i kampen mod brystkræft. læs mere på www.stoetbrysterne.dk


”Breast, Art & Fashion” er en del af Go Pink kampagnen, som i efteråret har sat fokus på leg, liv og oplevelser i Odense. Læs mere på www.visitodense.com.


For mere information:

Breast, Art & Fashion, projektleder Sine Larsen, 30 89 75 17, sil@odense.dk

Go Pink kampagnen, projektleder Rune Bager, 65 51 11 26, rb@odense.dk

Pink kjole Pink flamingo

Værk af kunstner Hans Chr. Nielsen

Gallakjole af John Frantsen

Flot designerflamingo