Spring til indhold
Nyhed

Minister på besøg

24-02-2009

- Keep on the good work!

Det var sundhedsminister Jacob Axel Nielsen (C) afskedsreplik, da han takkede af efter et besøg i Vollsmose Sundhedscenter, mandag den 23. februar.


- Det er et meget vigtigt stykke arbejde, I udfører her, og jeg er glad for, at I har taget jer tid til at fortælle mig om de ting i gør for borgerne i Vollsmose.


Det var to stolte odensepolitikere nemlig Vivi Kier (C) og Erik Simonsen (C), der kunne præsentere Danmarks sundhedsminister Jacob Axel Nielsen for lederen af Vollsmose Sundhedscenter, Ellen Breddam.

Berørt minister

Ellen Breddam og sundhedscentrets øvrige medarbejdere kunne derefter på skift fortælle om det arbejde, der foregår i centret. I samtalen blev der især lagt vægt på det arbejde, der gøres for at afhjælpe de mange borgere i Vollsmose, der er ramt af forskellige traumer, og det var en tydeligt berørt sundhedsminister, der kunne understrege, at der er god grund til at ofre betydelige ressourcer på disse mennesker, der har særlig belastende bagage i rygsækken.


Det var på ministeriets foranledning, at gårsdagens besøg var kommet i stand, med det formål, at fortælle om centrets erfaringer med forebyggelse og sundhedsfremme.


Tidligere på dagen besøgte Jacob Axel Nielsen blandt andet Alkoholdbehandlingen, hvor han hørte om deres arbejde. 

Læs mere:
Læs mere om Alkoholbehandlingen her
Læs mere om aktiviteterne i Vollsmose her