Spring til indhold
Nyhed

Hurtigløb på høje hæle

28-10-2009

Ny verdensomspændende sportsgren i Odense

Hurtigløb på superhøje stiletter er ikke hverdagskost for fynboer – men nu er chancen der, både for at deltage og for at se på.


Bag arrangementet står Rosengårdcentret, der holder Late Night Shopping den 30. oktober med åbent i alle butikker helt til kl. 22.00.


Her sælges masser af varer til pink priser, og den pink løber er rullet ud til dagens højdepunkt – Stiletto Run.

Stiletto Run er blevet et hit verden over, men er aldrig før set på Fyn. Deltagerne er strømmet til i Berlin, Amsterdam og København, og konkurrencen er hård.


Stiletto Run er for alle, der mestrer kunsten at bevæge sig på en stilethæl. Også mænd kan deltage – hvis de tør. Kravet er blot, at stiletterne skal være min. 6 cm høje, og man skal kunne løbe 100 m. Den uofficielle verdensrekord er på 14,2 sek. og sat i Berlin i 2007. For en sikkerheds skyld er der dog samaritter til stede til at klare eventuelle vrid og ømme tæer.


Hovedpræmien har en værdi af kr. 10.000, så det er ikke kun for sjov og for æren alene, at man skal stille op.

Konferencier til Stiletto Run er den kendte drag queen Miss OTB, der selv ved alt om at gå på stiletter. Når Miss OTB optræder, er det på hæle, der er helt op til 21 cm høje. Og "One Tall Bitch", som Miss OTB selv kalder sig, giver den hele armen som konferencier og krydr med shows i løbet af aftenen.


Der er plads til ca. 200 løbere på den pink løber, så har man den rigtige kombination af gode ben, de helt rigtige stiletter og frygtløshed, så er det tid til at få stiletterne kridtet og at få tilmeldt sig det gratis Stiletto Run i Rosengårdcentret. Man kan sikre sig en plads ved at tilmelde sig i god tid frem for på selve dagen.

Tilmelding sker via www.rosengaardcentret.dk