Spring til indhold
Nyhed

Jobcenter Odense blandt de bedste i Danmark

30-04-2009

Jobcenter Odense er blandt de bedste jobcentre i Danmark og scorer højt på områder som bl.a. rettidighed og aktivering


Arbejdsmarkedsstyrelsen og Dansk Industri er enige – Jobcenter Odense er blandt de bedste jobcentre i Danmark og scorer højt på pointtavlen i opfyldelsen af de politiske mål for området.


Tilbud om samtaler opfyldt

En nylig udgivet analyse fra Dansk Industri viser blandt andet, at Jobcenter Odense, sammen med Egedal Jobcenter, er det eneste jobcenter i Danmark, der overholder lovens krav om, at ledige flygtninge og indvandrere skal inviteres til samtale i løbet af de første tre måneders ledighed.


Dette glæder Rådmand for området, Erik Simonsen:

"Jeg er stolt af indsatsen i Jobcenter Odense og ser med stor tilfredshed på, at vi i Odense Kommune er så gode til at opfylde ministerens mål om indsats, rettidighed og aktivering. De gode resultater for Jobcenter Odense er blandt andet opnået gennem det gode og værdifulde samarbejde, vi har med det private arbejdsmarked og fagbevægelsen – et samarbejde som vi her i Odense ser frem til at fortsætte.”


Flere fleksjob i Odense

Et af de områder, hvor Jobcenter også udmærker sig, er på hele fleksjobområdet. Det lykkedes Jobcenter Odense at etablere 663 nye fleksjob i 2008, hvilket er en stigning på 200 personer i fleksjob i forhold til året før.


Yderligere information

Rådmand Erik Simonsen: 2894 1109

Jobcenterchef Jørgen Peter Holst: 4031 1799