Spring til indhold
Nyhed

Chill-out mod julestress

30-11-2009

Chill-out mod julestress - med Kenneth Bager, AOK, Skovsted, Hannibal, APJ og andre DJs


Fredag 4. og lørdag 5. december på Flakhaven i Odense fra 12.00-19.00.


Nu tænker du nok, at chill-out mod julestress lyder som et arrangement, der er totalt anti-jul. Vi har bare fået idéen at ville anskue julen på en anden og utraditionel måde. Netop ved at vende det hele på hovedet – og skabe et jule-frit miljø, anerkender vi julen, og de elementer den bringer med sig. Drømme, ønsker og tid til hinanden. Og vigtigst af alt: At juletiden skal være hyggelig.


Det er rigtigt, at vi hverken serverer klejner, brunkager eller gløgg, udsmykker lokalet med julemænd, kravlenisser eller mandariner med nelliker, og at vi ikke går rundt med nissehuer.


Men vi ønsker, at det skal være hyggeligt - på en måde hvor intet minder dig om, at det er koldt eller jul. Chill-out mod julestress er i bund og grund baseret på samme principper som sommerarrangementet Lounge i Kongens Have – bortset fra at solen ikke skinner på en dejlig græsplæne.


Det er derfor stadig afslapning og rolig musik, der er hovedelementerne.


Chill-out mod julestress vil blive afholdt i en opvarmet dome – 7 meter høj og med en diameter på 13 meter. Heri vil der blive indrettet forskellige områder – så når du opholder dig i domen, vil der være forskellige måder du kan chille på. Ønsker du at ligge ned, vil der være fatboys, ønsker du at sidde, vil der være borde og stole. Fordi vi ønsker at forkæle dig, vil der være servering ved bordene.

Som når vi holder Lounge i Kongens Have, vil Bar Rar vanen tro diske op med de bedste cocktails, ligesom som du kan nyde en kold Heineken og for en stund drømme dig tilbage, (eller frem!), til sommerens varme og hygge!


Vi vil også servere den bedste chokoladedrik i verden - og Kusmi-te, der er god for din krop og sjæl. Alt sammen for at du kan geare ned, og slappe af i juleræset.

Læs mere på www.facebook.com/julestress

Chill-out mod Julestress arrangeres af Musikhuset Posten i samarbejde med Odense Musikudvalg, Odense Kommune, Heineken, Jeppe Von Funky, BarRar og Koskenkorva Vodka.

For info: 
Musikkonsulent og projektansvarlig Thomas de Mik, 22 38 13 63 / thomas@postenlive.dk