Spring til indhold

Gastronom til personale-cafeerne i Odense Kommune

Vi søger en dygtig og innovativ medarbejder til vores caféer (tidligere personalekantiner). En kollega, der brænder for at lave mad af høj kvalitet – der har ambitioner med i bagagen, og som elsker mad og madverdenen.

Mad er et kapitel for sig selv – den nydes til frokost, til et cafémøde eller måske til en repræsentativ middag.

Hos os er fleksibiliteten stor, gæsterne sættes i centrum, og de mødes hver eneste dag med åbne arme og smil ad libitum.

Om os
Caféerne i Odense (tidligere kaldet personalekantinerne) er en arbejdsplads unik organiseret omkring Mad og Måltider. Vi er et arbejdsfællesskab, der arbejder på tværs af forvaltningerne i Odense Kommune.

Vi er hele tiden i udvikling. Vi er 9 caféer, der arbejder ud fra det samme koncept, der danner fundamentet for hele vores udvikling. Vi arbejder med fælles menuplaner, med stort fokus på bæredygtighed, Verdensmål og økologi. Alle caféer har opnået sølvmærket i økologi. Ligeledes arbejder vi med lokale råvarer efter de forskellige sæsoner og af høj kvalitet.

Vi elsker at yde god service og at give vores gæster en god madoplevelse. Vi er altid åbne og klar til en snak om maden og ser det som en meget vigtig opgave at servere lækker og sund mad.

Om dig
  • Du er uddannet gastronom med speciale i smørrebrød og catering og har erfaring fra kantine, restaurations – eller hotelbranchen.
  • Du er fagligt nysgerrig og kvalitetsbevidst og sætter en ære i, at maden præsenteres indbydende og delikat.
  • Du er serviceminded, imødekommende og trives med at have kontakt til vores gæster.
  • Du har energi og lyst til at tage ansvar.
  • Du har fokus på og har lyst til at arbejde indgående med at reducere madspild og fremme økologi.
  • Du er indstillet på, at opgaver som servering, udbringning af mødeforplejning, rengøring og oprydning også er en del af hverdagen i køkkenet.
  • Du brænder for at lave mad af høj kvalitet og vil være med til at lave sund mad fra bunden, der sikrer god velsmagende og nærende måltider til vore gæster.
  • Du er fleksibel, flittig og mødestabil og kan bevare overblikket i travle situationer.
  • Du har et godt humør og kan samarbejde med alle.
Vi tilbyder:
  • Et højt fagligt niveau.
  • Gode og fagligt dygtige kollegaer i en spændende madverden – og hvor humøret er højt.
  • En fagligt ambitiøs arbejdsplads, hvor innovation og udvikling er i fokus.
  • Et sted, hvor gode råvarer og sund og velsmagende mad er omdrejningspunktet.
  • Ansættelse på 37 timer/uge primært mandag-fredag i dagtimer. Sjældent aften og weekendarbejde.
  • Tiltrædelse hurtigst muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingberettigede organisation.
Tiltrædelse hurtigst mulig.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte leder af Caféerne Claus Brandstrup på 2363 9103 / clbra@odense.dk eller assisterende leder Birthe Marie K. Larsen på 5133 0450 / bmkl@odense.dk

Du kan læse om vores koncept her

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 5. marts 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12, 2020.

Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning.
 




Odense Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

Fakta

Jobområde
Køkken og Ernæring
Ansøgningsfrist
05-03-2020
Arbejdstid
Fuldtid
Varighed
Fast
Tiltrædelse
1. maj eller hurtigst muligt

Kontaktperson

Claus Brandstrup
2363 9103