Spring til indhold
Nyhed

Ny app guider dig ”Odense Rundt”

30-11-2016

Uanset om du begynder turen i Odense, Gelsted, Assens eller et andet sted på Fyn, guider ”Odense Rundt” dig uden om vejarbejder, midlertidige vejlukninger og ensretninger m.m., som andre GPS-tjenester ikke når at fange, og hele vejen til din destination i Odense.

 

Du kan få rutevejledningen læst højt, så din opmærksomhed er på trafikken, mens du bevæger dig gennem byen. Du kan få anbefalet ruter til dit bestemmelsessted, hvad enten du er i bil, på cykel eller til fods. App’en indeholder mere end 2000 steder, som vises alfabetisk eller ud fra, hvor du aktuelt befinder dig, så du kan blive guidet hen til det nærmeste.

 

”Odense Rundt” giver desuden overblik over alt fra parkeringspladser og legepladser til turforslag, hundeskove, skaterbaner, vandposter osv. – alle de frit tilgængelige faciliteter, som Odense Kommune stiller til rådighed for byens brugere.

 

- Odense er midt i en rivende udvikling. Det glæder jeg mig meget over, men det er også vigtigt, at man kan bruge byen og finde rundt, mens vi bygger nyt. Derfor gør vi, hvad vi kan for at afbøde de gener, udviklingen fører med sig, og det er ”Odense Rundt” et eksempel på, fortæller by- og kulturrådmand Jane Jegind (V) og fortsætter:

 

- ”Odense Rundt” løser ikke alle udfordringer, men app’en er et nyttigt redskab til at kunne danne sig et overblik over byens tilbud og få vist den aktuelt anbefalede rute derhen – uden om vejarbejder, midlertidige lukninger o.l. Og den er et redskab, vi skal bygge videre på – sammen med brugerne, understreger hun.

 

”Odense Rundt” samler indhold og funktioner fra en række eksisterende apps og hjemmesider og bygger ekstra på. Den version, der lanceres i dag, er kun begyndelsen. Det er en platform, der løbende skal bygges videre på sammen med brugerne. App’ens indhold skal afspejle brugernes behov, så den vil løbende blive udbygget med flere data og funktioner på baggrund af forslag og ideer fra brugerne.

 

Hent ”Odense Rundt” i App Store eller på Google Play – eller gå ind på www.odenserundt.dk