Spring til indhold
Nyhed

Odense Kommune offentliggør Tinderbox-kontrakter

22-01-2015

I september 2014 underskrev Odense Kommune og Tinderbox Entertainment Aps en hensigtserklæring, som siden er blevet bearbejdet til tre detaljerede delaftaler for henholdsvis tilskud, sponsorat og leje af areal.

 

Kontrakterne blev underskrevet før jul og er nu efter en kort høringsfase hos parterne bag konsortiet klar til offentliggørelse.

 

- Det er nogle teknisk og juridisk meget komplicerede aftaler, vi har forhandlet på plads med Tinderbox. Derfor er der gået nogle måneder, siden vi underskrev hensigtserklæringen. Samtidig har vi ønsket en meget høj grad af åbenhed, hvilket har forlænget processen yderligere. Vi har ikke noget at skjule, og derfor er vi nu glade for at kunne offentliggøre aftalerne, siger udviklingschef Ronnie Hansen, Odense&Co.

 

For at sikre, at aftalen er i overensstemmelse med de regler, som gælder for kommuner, vil Odense Kommune nu bede Statsforvaltningen om en vejledende udtalelse.

 

Festivalen finder sted i Tusindårsskoven 26. til 28. juni, hvor foreløbige hovednavne er Robbie Williams, Calvin Harris og Axwell Λ Ingrosso.

Kontrakterne for Tinderbox

  - Aftale med Tinderbox om leje af areal
  - Aftale om sponsorat til Tinderbox
  - Aftale om tilskud til Tinderbox