Spring til indhold
Nyhed

Odense Kommune ansætter juridisk chef

13-03-2015

Karina Elbrønd kender både arbejdsopgaverne og forvaltningen særdeles godt. Hun blev ansat i Odense Kommune i 2006 og har gennem sine otte år i Borgmesterforvaltningen beskæftiget sig med stort set alle de opgaver, der varetages af Jura. De seneste fem måneder har hun desuden været teamansvarlig for Jura.

 

Før Karina Elbrønd kom til Odense, har hun arbejdet i Energistyrelsen og Holstebro Kommune. I Odense Kommune har hun arbejdet med mange forskellige sager – blandt andre kontrakten med Tinderbox og udviklingen af Odense Kommunes ejerpolitik. Siden 2013 har Karina Elbrønd også fungeret som sekretær for både byrådet og Økonomiudvalget.

 

- Det glæder mig meget, at Karina Elbrønd har sagt ja til jobbet. Hun er et engageret menneske, der både fagligt og personligt har den ballast og gennemslagskraft, der skal til i stillingen som juridisk chef. Karina Elbrønd er meget respekteret blandt både ledere og medarbejdere og i byrådet, siger stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen.

 

Med stillingen som juridisk chef overtager Karina Elbrønd personaleansvaret for Jura.

 

- Odense Kommunes rekrutteringsteam har brugt sloganet ”drømmejob i virkeligheden”, og med den her ansættelse har udtrykket fået helt ny mening for mig. At være juridisk chef er nemlig lige nøjagtigt mit drømmejob i virkeligheden. Her kan jeg kombinere min interesse for juraen med mit ønske om at være chef for mine dygtige og engagerede kollegaer, siger Karina Elbrønd.

 

Karina Elbrønd er 44 år og gift med advokat Morten Elbrønd, sammen har de to drenge på 9 og 11 år.