Spring til indhold
Nyhed

Nytårskur for damerne på Odenses plejecentre

03-01-2015

Populært arrangement

Odense Kommune arrangerer for 6 år i træk nytårskur for de kvindelige seniorer, der bor på kommunens plejecentre. Ligesom de foregående år, er der stor interesse for arrangementet. Hele 273 kvinder har tilmeldt sig og kan dermed se frem til synge med på og danse til Kim Larsen Jam. Aktiviteter i Plejeboliger har valgt at festlighederne strækker sig over tre dage, efter den store interesser arrangementet har fået.

 

Rådmanden er ene hane

I november blev der afholdt herrefrokost med damer og snaps på menuen. Nu er det blevet damernes tur til at svinge dansebenet. Den årlige damefrokost har de foregående år været en stor succes, og interessen er derfor kun stigende. Rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Per Berga Rasmussen, deltager, som ene hane i flokken, den første dag.

 

Nye venskaber opstår

Aktiviteter i Plejeboliger, der er en enhed, som tilbyder omsorg- og aktivitetstilbud til beboerne på Odenses 21 kommunale plejecentre, står bag arrangementet. De har generelt gode erfaringer med denne type arrangementer:

”Det er tydeligt at mærke, hvor stor en glæde vi skaber for vores beboere, når vi holder arrangementer som dette. Det giver mulighed for at mødes i festligt lag med dem man ser til dagligt, men også at knytte nye bånd til beboere på andre plejecentre.” fortæller Vinnie Skovkjær, leder af Aktiviteter i Plejeboliger.