Spring til indhold
Nyhed

Mette Beck-Nielsen har sagt op som chef for Erhvervskontakten

30-01-2015

Mette Beck-Nielsen startede Erhvervskontakten i By- og Kulturforvaltningen i 2009, fik Byggesag lagt under sig i 2012 og var i 2014 med til at sætte Odense Kommunes seneste vækstinitiativ Odense & Co på skinner.

 

Siden Odense Kommune ansatte Mette Beck-Nielsen til at opbygge Erhvervskontakten, er Odenses service og samarbejde med erhvervslivet blevet forbillede for andre kommuner. I dag anbefaler bl.a. DI, Dansk Byggeri, Fynsk Erhverv og Erhvervs- og Vækstministeriet Erhvervskontaktens opskrift som "best practise" til at strømline virksomhedernes indgang til kommunen - den såkaldte 'Odense-model'.

 

- Jeg er stolt over dét, vi ved fælles hjælp har opnået i Odense Kommune og har været rigtig glad for at arbejde i By- og Kulturforvaltningen med gode kollegaer og medarbejdere. Samtidig oplever jeg, at potentialet for vækst ved at fremme samarbejdet mellem kommuner og virksomheder er stort. Jeg får stadig flere henvendelser på ideer, råd og vejledning til at etablere nye initiativer og projekter inden for dette felt. Det vil jeg gerne prøve af som selvstændig og sammen med gode samarbejdspartnere, og jeg har allerede nu et konkret projekt, som jeg skal i gang med, siger Mette Beck-Nielsen.

 

Afdelingschef i Erhverv og Bæredygtighed i By- og Kulturforvaltningen, Charlotte Moosdorf udtrykker ærgrelse over at skulle sige farvel til Mette Beck-Nielsen, men ønsker hende al mulig held og lykke.

 

- Mette har sat et markant aftryk på Odense Kommunes samarbejde med erhvervslivet og gjort Erhvervskontakten til en opskrift på succes. Hun har leveret en kæmpe indsats, siger Charlotte Moosdorf.

 

Mette Beck-Nielsen understreger, at hun fortsat håber at kunne bidrage til Odenses vækst og udvikling.

 

Afdelingschef Charlotte Moosdorf varetager midlertidigt ledelsen af Erhvervskontakten pr. 1. marts 2015.