Spring til indhold
Nyhed

Letbanen afholder infomøder forud for ledningsflytninger

13-02-2015

Arbejdet med at flytte rør, kabler og ledninger på en 14,5 kilometer lang rute gennem byen er omfattende. Det vil medføre gener og trafikomlægninger lokalt for at give plads til, at forsyningsselskaberne kan komme i jorden.

 

Opgaven er derfor delt op i mindre strækninger, så det kan fordeles ud over tid, og ingen vil opleve gravearbejde i hele perioden. I første omgang gælder det disse fire strækninger: Stadionvej, Albanigade, Ørbækvej Syd og Niels Bohrs Allé samt SDU og Nyt OUH. Her går gravemaskinerne i gang til april.

 

Odense Letbane er koordinator på den omfattende opgave og sørger for den rigtige rækkefølge. Men det er forsyningsselskaberne selv, der har ansvaret for at flytte deres egne ledninger.

 

Infomøder

 

Gravearbejdet er delt op i mindre strækninger gennem byen, så der ikke bliver arbejdet samtidig overalt. Odense Letbane og By- og Kulturforvaltningen vil sammen for hver arbejdsstrækning holde et infomøde for beboere og erhverv. Infomøderne vil blive lagt cirka tre måneder inden, at gravearbejdet går i gang i lokalområdet. Det sker efter, at hver strækning har været politisk behandlet i By- og Kulturudvalget.

 

Ved møderne vil der blive informeret om, hvordan arbejdet er tilrettelagt, og hvad det kommer til at betyde for trafik- og parkeringsforhold. Der vil også blive lejlighed til at stille spørgsmål til kommunens og letbanens fagmedarbejdere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig – man kan bare møde op.

 

Disse infomøder er indtil videre planlagt:

 

STADIONVEJ

Tirsdag den 17. februar klokken 17.00 – 19.00

Odense Kultur og Idrætshus, mødelokale F, indgang F, Stadionvej 50E, 5200 Odense V

 

ALBANIGADE

Onsdag den 18. februar klokken 17.00 – 19.00

Odense Rådhus, lokale 224. Flakhaven 1, 5000 Odense C

 

Infomøder på de resterende arbejdsstrækninger vil blive annonceret i UgeAvisen og på www.odenseletbane.dk, efterhånden som arbejdet nærmer sig i de enkelte lokalområder.