Spring til indhold
Nyhed

Kulturdebat: Sebastian Dorset, Søren Sommerglæde og Desiree Ulrich diskuterer odenseanske kulturdilemmaer – hvad mener du?

22-05-2015

Lørdag den 30. maj kl. 11.00-12.00 danner Store Torv i Tarup Center rammen om den sidste kulturdebat i rækken af i alt tre debatarrangementer, som sætter fokus på odenseanernes forhold til kulturlivet i deres by.

 

I Tarup Center stiller ordstyrer Lasse Marker fra kulturmagasinet DOXA panel og publikum over for seks kulturdilemmaer i stil med:

  • En turist kommer til Odense – han har fire timer – hvad skal han bare opleve?

  • Må jeg godt tage lommepengene fra min søn, hvis han nægter at gå med mig i teatret?

Gad vide, hvad panelet siger til det. Og hvad har du selv lyst til at svare? Kom i Tarup Center og vær med på en lytter eller deltag i debatten, mens du bliver klogere på, hvad panelet, du og din nabo egentligt synes om kulturlivet i Odense.

 

Panelet består af:

  • Sebastian Dorset, komiker og tekstforfatter

  • Søren Sommerglæde, kulturformidler og skribent

  • Desiree Ulrich, Bandit Productions. Har bl.a. stået bag Sydfyn style-videoen

Debatrækken arrangeres i et samarbejde mellem Tarup Center, Odense Centralbibliotek/Tarup Bibliotek, Studenterhus Odense, Brandts og Odense Kommune. Arrangementerne er en vigtig del af den proces By- og Kulturudvalget har igangsat omkring revideringen af kulturpolitikken. Resultaterne fra debatrækken bidrager som input til den videre revideringsproces med det formål at skabe en kulturpolitik, som også borgerne kan se sig selv i. Processen forventes afsluttet ultimo oktober, således der ligger en ny kulturpolitik klar 1. november.