Spring til indhold
Nyhed

Kapacitet vender tilbage til Odense

14-01-2015

- Jeg kan ærligt og oprigtigt sige, at det her er et drømmejob for mig. Odense er i en rivende udvikling, og den igangværende transformation til en moderne storby giver genlyd i hele Danmark. Jeg føler det som et stort privilegium, at jeg nu får mulighed for at indtage en aktiv rolle i denne proces, lyder det begejstret fra Anne Velling, der ser frem til at sætte sig i direktørstolen den 1. februar.

 

By- og kulturrådmand Jane Jegind deler den kommende direktørs begejstring:

 

- I ansættelsesudvalget var vi enige om, at Anne Velling har den faglige viden og erfaring til fra dag ét at være på omdrejningshøjde med de mange og forskelligartede projekter, der lige nu er i gang i vores by. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og er sikker på, at Anne Velling bliver en gevinst for byen, erhvervslivet, borgerne og medarbejderne.

 

- Herudover besidder Anne Velling de nødvendige ledelsesmæssige kompetencer til at understøtte og drive den udvikling af forvaltningen, som den nuværende stadsdirektør, Stefan Birkebjerg Andersen, satte i gang i det forgangne år, siger Jane Jegind og henviser i den forbindelse til den organisationsændring, der er blevet ført ud i livet i By- og Kulturforvaltning, og som nu følges op af et internt kulturudviklingsprojekt.

 

Målet med organisationsændringen og kulturudviklingsprojektet er, at By- og Kulturforvaltningen i endnu højere grad er aktiv løsningsorienteret og kerende i forhold til borgerne og de erhvervsdrivende, så man sammen kan finde frem til bæredygtige løsninger, der sikrer menneskelig og økonomisk vækst.

 

Dette tankesæt er ikke fremmed for Anne Velling.

 

- Vi skal som forvaltning være skarpe på, hvilke forventninger virksomhederne og borgene har til os, og ikke mindst hvilke behov de ønsker at få opfyldt gennem et samarbejde. I den forbindelse vil jeg arbejde aktivt for, at vi sammen skaber grundlaget for, at Odense forbliver en attraktiv by, siger Anne Velling, der glæder sig til igen at kunne cykle på arbejde fra familiens bopæl i Holluf Pile.

 

Fakta:

Anne Velling er 46 år og uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet.

Anne Velling er gift med Søren Lind Christiansen, og sammen har parret drengene Emil (15 år) og Mads (19 år).

Anne Velling blev første gang ansat i Odense Kommune i 2006, hvor hun senest var chef for Bystrategisk Stab.

Anne Velling forlod Odense Kommune i 2013 for at blive udviklingsdirektør i Slagelse Kommune.

Anne Velling tiltræder stillingen som adm. direktør i By- og Kulturforvaltningen den 1. februar 2015.

 

Vedhæftet: Billede af Anne Velling