Spring til indhold
Nyhed

Infomødet på Vestre Stationsvej bliver udsat

15-04-2015

Udsættelsen skyldes, at det endnu ikke er blevet afklaret politisk, hvordan gravearbejdet skal foregå, og hvilken betydning det vil få for afviklingen af trafikken.

 

Tirsdag den 14. april havde byrådets By- og Kulturudvalg sagen om Vestre Stationsvej på dagsordenen. Her blev to mulige scenarier for Vestre Stationsvej fremlagt: En lukning for biltrafik, som medfører, at arbejdet kan overstås hurtigst muligt og til den laveste pris. Samt en delvis åbning for biltrafik, der vil medføre en forsinkelse og fordyrelse af arbejdet.

 

Men udvalgsmedlemmerne valgte at udsætte behandlingen af sagen, fordi de ønskede yderligere belysning af konsekvenserne for tid og økonomi ved at holde Vestre Stationsvej delvist åben for trafik under gravearbejdet.

 

Præcis hvornår det udsatte infomøde om Vestre Stationsvej bliver afholdt, er ikke afgjort endnu. Men Odense Letbane vil melde den nye dato ud, så snart det er muligt. Det afhænger af, hvornår sagen bliver behandlet politisk, så der kan blive truffet en afgørelse om konsekvenserne for naboerne.