Spring til indhold
Nyhed

Få en sms når Odins Bro er spærret

29-04-2015

Odins Bro blev indviet i juni sidste år, og byens bilister har taget den nye strækning til sig. Den mekaniske svingbro har været rigtig stabil, men der har også været et par hændelser, hvor broen har været spærret for trafik.

 

Odense Kommune lancerer 1. maj en sms-tjeneste, som man kan tilmelde sig og få beskeder om både planlagte og uforudsete spærringer på Odins Bro. En uforudset hændelse kan netop være noget mekanisk, som gør, at broen ikke kan lukke og give passage til bilerne. Og en planlagt spærring kan være i forbindelse med vejarbejder eller anden renovering, hvor en spærring af broen er nødvendig.

 

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan tilbyde byens bilister den nye sms-tjeneste, som kan varsle i god tid, så bilisterne kan vælge en anden rute. Det er en fin service, som nemt og bekvemt informerer bilisterne her og nu, og lige der hvor de befinder sig. Og så er det tilmed ganske gratis at modtage beskeder fra tjenesten, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind.

 

Bilister kan tilmelde sig den gratis tjeneste på www.odinsbro.dk eller ved at sende en sms med teksten BRO til 1919. Det koster kun almindelig takst.

 

Det er brovagten, som sender beskederne til bilisterne.