Spring til indhold
Nyhed

Erfarne kræfter i spidsen for Erhvervskontakten i Odense

13-04-2015

Anette Pihl Nielsen har de seneste femten år arbejdet med iværksætteri, virksomhedsnetværk og forretningsudvikling – senest hos Udvikling Fyn og i Odense&Co. Erfaringer, der bliver en stor styrke for Erhvervskontakten.

 

- Med Erhvervskontakten har vi i Odense et stærkt kort på hånden, når det drejer sig om at give virksomhederne én indgang til kommunen. I Anette Pihl Nielsen får vi en stor kapacitet, som kan give endnu et løft til kommunens samarbejde med virksomhederne. Det er helt i tråd med vores fokus på at styrke kommunens dialog med erhvervslivet blandt andet ved at besøge de mindre og mellemstore virksomheder i Odense, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind.

 

Anette Pihl Nielsen ser frem til at prøve kræfter med et nyt område.

 

- Jeg glæder mig meget til at være med til at skabe de bedste rammer for virksomheder i Odense med forståelse for virksomheders udfordringer og muligheder som kernen. Virksomhederne er helt essentielle i den transformation og vækst, Odense netop i disse år tager hul på, og vi skal bidrage til, at vores virksomheder vokser i styrke og har et godt og smidigt samarbejde med kommunen, når de udvikler sig, siger Anette Pihl Nielsen.

 

 

Om Erhvervskontakten

Erhvervskontakten hjælper virksomheder med at få svar på alle spørgsmål i forbindelse med etablering, udvikling eller drift af virksomhed i Odense. Erhvervskontakten er virksomhedernes indgang til Odense Kommune og med etableringen af en hotline, kan virksomhederne komme i kontakt med kommunen alle hverdage fra 7-17 med spørgsmål, der kræver en myndighedsbehandling – f.eks. byggetilladelser og miljøgodkendelser.

 

Erhvervskontakten er et samarbejde mellem Odense Kommune, forsyningsselskaberne for el, vand, varme og renovation samt de statslige myndigheder Skat, Politi, Miljø- og fødevaremyndigheder.