Spring til indhold
Nyhed

Erfaren politiker ny uddannelseschef i Odense

27-04-2015

Jane Findahl er formand for Fredericia Gymnasium, og hun har haft en række poster i relation til unge og uddannelse i sin politiske karriere. I forbindelse med jobskiftet forlader Jane Findahl alle sine politiske poster.

 

Jane Findahl kommer fra en stilling som projektchef ved Den Boligsociale Helhedsplan ”SønderKorshær.” i Fredericia. I Odense får hun som uddannelseschef ansvaret for en medarbejderstab, der primært arbejder med at guide unge under 30 år til uddannelse og forskellige former for støttende uddannelsesforløb.

 

Rådmand Steen Møller kender Jane Findahl fra deres fælles arbejde i KL’s Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg igennem de sidste to et halvt år. Han glæder sig til samarbejdet i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen.

 

“Vi har både i forvaltningen og politisk store ambitioner om, at bruge uddannelsesværktøjet mere strategisk i forhold til at få borgerne ind på arbejdsmarkedet. Det gælder både de unge og de, der har brug for omskoling og efteruddannelse. Jeg ved, at Jane deler den ambition. Og jeg er sikker på, vi får stor gavn af såvel Janes faglige viden som hendes mangeårige politiske engagement, når ambitionerne skal omsættes til praksis.”

Jane Findahl tiltræder den 1. juni.

-Som uddannelseschef er det mit stærke ønske, at være med til at udmønte Odense Kommunes strategi om ”Ny virkelighed — Ny velfærd.” At indgå som en del af arbejdet med kerneopgaven ”Uddannelse og job til alle” og være med til at indfri målet om at flere unge skal mestre deres liv, have uddannelse/job og derigennem nedbringe ungdomsarbejdsløsheden. I sådanne processer ligger min passion og mine spidskompetencer, siger Jane Findahl.

 

Den nye uddannelseschef er maratonløber, frivillig på Jellinge Fetivalen med hele familien hvert år - og netop fyldt 60 år.