Spring til indhold
Nyhed

Borgerservice flytter sammen med de frivillige i Bolbro

01-04-2015

Borgerservice har flere gange tidligere været gæst i brugerhuset, men nu bliver samarbejdet altså permanent en fast dag om ugen. Det nye samarbejde, som kaldes ”Borgerservice Mini” betyder, at Borgerservice vil være til stede i Bolbro Brugerhus hver onsdag mellem kl. 13.00-15.00. I det tidsrum har borgerne mulighed for at få hjælp til det digitale, f.eks. Nem Id, Digital Post og lægeskift eller hjælp til digitalt at søge om folkepension og boligstøtte.

 

 

Nærhed giver tryghed

Borgerservice har allerede afdelinger af Borgerservice Mini i Korup og Dalum, og rådmand Steen Møller fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen byder endnu et Borgerservice Mini velkommen.

 

- Nogle bliver usikre, når de skal benytte digitale løsninger. Men borgerne i Bolbro kender allerede Bolbro Brugerhus og er trygge ved de frivillige. Vi ved fra vores andre afdelinger af Borgerservice Mini, at det betyder meget for borgerne, at de kan få hjælp i rammer, der er kendte og trygge for dem. Derfor er jeg rigtig glad for det nye samarbejde, siger Steen Møller

 

Fejring af samarbejdet

Hanne Sørud, chef for BorgerServiceCenter Odense glæder sig til samarbejdet med de frivillige.

 

- Jeg ser frem til at møde alle de frivillige, der gør en indsats for at hjælpe i deres nærområde. De er med til at styrke sammenholdet og at gøre det attraktivt at bosætte sig i området. Og nu har de også været med til at sørge for, at Borgerservice Mini åbner i Bolbro.

Åbningen af Borgerservice Mini fejres den 8. april kl. 13.00 og alle er velkomne i Bolbro Brugerhus på Stadionvej 50 G-H, 52 Odense V.

 

Borgerservice Minis åbningstider:

  • Korup Kultur -og Idrætscenter, Præstevej 12, 5210 Odense, torsdag kl.10.00 - kl.14.00
  • Virksom Dialog Dalum, Dalumvej 95 B, 5250 Odense SV (bag Dalum Bibliotek), onsdag kl.9.00 - kl.13.00
  • Bolbro Brugerhus, Stadionvej 50 G-H, 5200 Odense V, onsdag kl. 13.00-15.00.