Spring til indhold
Nyhed

Bettina Eriksen har fået nyt job

12-03-2015

Vækstchefens farvel kommer kun få måneder efter hendes tiltræden, og stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen erkender da også, at opsigelsen kommer på et ubelejligt tidspunkt.

 

- Det er naturligvis ærgerligt, fordi der er gang i et både spændende og vigtigt udviklingsarbejde i Odense&Co med at føre Odenses ambitiøse vækstpolitik ud i livet. Omvendt må vi erkende, at sådan er spillets regler, så vi lever jo hver dag med risikoen for, at dygtige medarbejdere får andre jobtilbud. Nu sætter vi en grundig rekrutteringsproces i gang for at finde den helt rigtige profil til stillingen, siger Stefan Birkebjerg Andersen.

 

Arbejdet med at finde en ny vækstchef er sat i gang, og Bettina Eriksen kommer til have fuldt fokus på Odense & Co helt frem til udgangen af april.

 

- Jeg vil fortsætte mine opgaver som chef for Odense & Co frem til mit jobskifte og lægge mig i selen for så optimal en aflevering som muligt, siger Bettina Eriksen.

 

Odense&Co blev søsat i januar 2014, og afdelingens mål er at sikre flere job, højere produktivitet, øget realindkomst, højere beskæftigelse og øget bystolthed i Odense.

Målene skal nås i tæt partnerskab med erhvervslivet, og midlerne er blandt andre at skabe store events og oplevelser sammen med relevante aktører, udvikle erhvervstalenter og tiltrække virksomheder.

 

Bettina Eriksen trådte til som vækstchef ved årsskiftet, og hun kom til med erfaring fra blandt andet Udvikling Fyn, hvor hun var direktør fra februar til november i 2014. Med skiftet til stillingen i TREFOR koncernens ledelse, vender Bettina Eriksen altså tilbage det private erhvervsliv, som hun har en lang erfaring fra med blandt andet flere direktørstillinger i ABB-koncernen.

 

- Der skal ikke herske tvivl om at det både er en meget ambitiøs og spændende opgave som chef for Odense & Co, som jeg nu forlader efter meget kort tid på posten. Når jeg så alligevel gør det, hænger det sammen med et andet tilbud, jeg ikke kunne modstå, og timingen er jeg ikke selv herre over, siger Bettina Eriksen.

 

Bettina Eriksen forlader Odense&Co med udgangen af april 2015 og tiltræder i TREFOR koncernen 1/5 2015.