Spring til indhold
Nyhed

Tre nye chefer i By- og Kulturforvaltningen i Odense

31-10-2014

Thomas Østergaard Jørgensen står i spidsen for forvaltningens samlede anlæg og drift af byens veje, parker og kommunale ejendomme. Han kommer fra en stilling som entreprenørchef i Slagelse Kommune. Thomas Østergaard Jørgensen har ud over den kommunale erfaring, erfaring fra flere danske og udenlandske koncerner, bl.a. omkring udbud og kontraktstyring.

 

Charlotte Moosdorf er rekrutteret fra egne rækker fra en stilling som kontorchef i By- og Kulturforvaltningen, og hun står nu i spidsen for forvaltningens myndighedsbehandlinger af blandt andet miljø-, natur- og byggesager, ErhvervsKontakten og planlægning inden for affald, klimatilpasning, energi, spildevand, vandforsyning og grundvand

 

Morten Møller Iversen kommer fra en stilling som Manager hos BDO Consulting, men var forinden ansat i Borgmesterforvaltningen i Odense som stadsdirektørens PA og siden som kontorchef. Morten Møller Iversen skal stå i spidsen for en ny stab Politik og Strategi, der efter omorganiseringen løfter en bred vifte af opgaver på tværs af forvaltningen fra politisk betjening og rådgivning i blandt andet jura, kommunikation og innovative processer til geodata og digitalisering.

 

- Thomas, Charlotte og Morten har alle store ambitioner på byens og forvaltningens vegne, og jeg ved, at de sammen med den øvrige chefgruppe vil gøre deres til at skabe de bedste rammer for et godt liv i Odense i samarbejde med byens borgere, virksomheder og foreninger, siger Jane Jegind, by- og kulturrådmand.

 

- Med Thomas, Charlotte og nu Morten har vi en virkelig stærk chefgruppe med både nye og særdeles erfarne kræfter i spidsen for en forvaltning i rivende udvikling. Jeg er sikker på, at de alle tre vil være et stort aktiv for forvaltningens videre udvikling og arbejdet med byens transformation på både velfærds- og byudviklingsområdet, siger Stefan Birkebjerg Andersen, adm. direktør i By- og Kulturforvaltningen.

 

Se den samlede chefgruppe for By- og Kulturforvaltningen i det vedhæftede dokument. Ved årsskiftet skal By- og Kulturforvaltningen have ny direktør, når Stefan Birkebjerg Andersen 1. januar 2015 tiltræder stillingen som stadsdirektør i Odense Kommune.

 

Fakta om omorganiseringen i By- og Kulturforvaltningen

  • Formålet med omorganiseringen har været at sikre, at forvaltningen altid er organiseret efter opgaven – både i den formelle struktur og i det tværgående samarbejde på tværs af forvaltningens nu fem afdelinger.
  • By- og Kulturforvaltningen er blevet 120 medarbejdere og et nyt fagområde rigere. Fritidsområdet er blevet en del af forvaltningen. Derudover arbejder forvaltningen med blandt andet biblioteker, kultur, byudvikling, mobilitet, erhvervsudvikling, miljø og drift og anlæg af parker, veje og ejendomme.
  • Fritidsområdet og byens biblioteker er nu samlet i en afdeling. Det skal give nye læringsmuligheder og gode rammer for borgere og foreninger.
  • Myndighedsbehandlingen er blevet samlet i en afdeling for at sikre en koordineret og effektiv myndighedssagsbehandling til glæde for både virksomheder og borgere.
  • For at sikre den mest effektive og professionelle drift er drift og anlæg af byens parker, veje og ejendomme samlet i én afdeling.
  • Omorganiseringen er blot første skridt i en udviklingsproces i forvaltningen. Næste skridt er uddannelse og kompetenceudvikling af medarbejdere og ledere.