Spring til indhold
Nyhed

Superiværksætteren Sir Richard Branson og Skype-medstifter Morten Lund i Odense

28-03-2014

Om få dage, næste tirsdag den 8. april, vil de 3.200 pladser i Arena Fyn være reserveret til Odenses studerende. Her vil de, ganske gratis, få mulighed for en inspirationsrejse af de helt store, når super-iværksætteren Richard Branson går på scenen for at give sit syn på iværksætteri, entreprenørskab, uddannelse – og livet.

 

Alt kan lade sig gøre - også i rummet

Fortællingen om Richard Branson, manden bag det meget succesfulde Virgin Group og i alt mere end 400 selskaber, er fortællingen om en mand, der har kæmpet for sin succes og som tror på, at alt kan lade sig gøre, hvis man tror på det – fint illustreret ved, at han om få måneder bliver rumturist, når han sætter sig i sit eget rumskib og bliver sendt ud i rummet.

 

- Sir Richard Branson er på mange måder en helt unik person. Han har med sin kompromisløse tilgang til udfordringer grundlagt over 400 virksomheder, de fleste med succes, så jeg er sikker på, at han vil inspirere de studerende til på alle måder at tænke stort, siger iværksætter om Branson, siger Morten Lund, medstifter af Skype og it-iværksætter om Branson.

 

- Han er en mand, der i den grad lever efter sig eget motto; The sky is the limit, og han vil helt sikkert give hver eneste af de studerende noget meget vigtigt med hjem, understreger han.

 

Årets event for de studerende

Det er Odense & Co. der, sammen med Odense Sport & Event og Udvikling Fyn, står for arrangementet, som tegner til at blive årets event for de fynske studerende.

 

- Richard Branson er en meget attraktiv taler, og med ham ønsker vi at give Odenses studerende en oplevelse ud over det sædvanlige, siger Odenses borgmester, Anker Boye.

 

- Med vores nye event-strategi vil vi tiltrække få, men værdiskabende events til byen, hvilket vil sige events, der gør os stolte af vores by og som fremhæver Odenses styrker. Én af Odenses styrker er, at vi er en studieby - vi er rent faktisk den by i landet med flest studerende pr. indbygger. Det præger Odense meget positivt, og det skal vi sørge for at pleje, så Odense er en fed by at studere og bo i. Derfor giver vi dem en oplevelse ud over det sædvanlige med Richard Branson, tilføjer Anker Boye.

 

Morten Lund vil hjælpe studrende i Odense

Richard Branson suppleres på scenen af Morten Lund, som vil give et underholdende og provokerende indspark til de studerende:

 

Serieiværksætteren og medstifter af Skype, Morten Lund, har studeret på SDU og er stifter af talrige virksomheder med fokus inden for it.

 

Hans seneste projekt, Coders Trust, skal hjælpe freelance-programmører til en bedre uddannelse og højere indtjening. Selv kalder Morten Lund det for profitabel velgørenhed gennem uddannelse.

 

- Jeg glæder mig helt vildt til at være en del af begivenheden. Hvis jeg kan sparke nogle mentale døre ind hos nogle af fremtidens iværksættere og ledere, er mit mål for dagen nået. Selvdisciplin, hårdt arbejde og troen på at ting er mulige er alt for oversete dyder, og som gammel Odense- dreng vil jeg gøre, hvad jeg kan for at skubbe de studerende lidt i den retning 8. april, siger Morten Lund.

 

Fakta:

Arrangementet er udelukkende for studerende og tilmelding sker direkte gennem Odenses uddannelsesinstitutioner.