Spring til indhold
Nyhed

Sting og Paul Simon spiller i Odense på turné til europæiske storbyer

15-09-2014

Når de levende legender Sting og Paul Simon sammen går på scenen i Danmark på deres europæiske storbyturné, foregår det i Sparekassen Fyn Arena foran et publikum på 4500 personer.

 

- Koncerten er den eneste i Danmark og placerer Odense i et fornemt selskab med byer som Berlin, Paris og London, der er langt større. Koncerten matcher vores ambitioner om at være en storby, man er stolt af at bo i, og som tilbyder et kulturliv, folk gerne vil rejse langt for at tage del i, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V), Odense Kommune.

 

De to superstjerner spillede i foråret en række meget roste koncerter i USA, og sammen med deres bands tager igen på turné sammen til Australien i januar og februar 2015, inden de rammer Europa i marts.

 

- Det er et scoop, at to så store stjerner, som stadig har energien og et ekstremt højt kunstnerisk niveau, spiller sammen i Odense i Sparekassen Fyn Arena. Sammenlignet med de arenaer, som de ellers spiller i, er der nærmest tale om en intimkoncert, som man virkeligt skal se frem til, siger udviklingschef Ronnie Hansen, Odense&Co.

 

Da de åbnede deres turné i USA spillede de ikke færre end 30 numre i løbet af et show, som varede 2 timer og tre kvarter.

 

Odense Kommunes bidrag til at realisere koncerten, som JVB Concerts arrangerer, er dels et sponsorat, dels en øremærket underskudsgaranti.