Spring til indhold
Nyhed

Snaps og damer – Odenses plejecentre holder herrefrokost

14-11-2014

Odense Kommune arrangerer for sjette år i træk herrefrokost for seniorer på Odenses plejecentre. Det foregår denne gang mandag d. 17. november kl. 12.30- 16.00 på Møllekroen i Agedrup.

 

Den årlige herrefrokost har de foregående år været en stor succes, og interessen er derfor kun stigende. Hele 114 mænd har tilmeldt sig i år, hvor temaet er Fest på Bakken. Rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Per Berga Rasmussen, deltager selv i festlighederne.

 

Bakken kommer til Odense

At Bakken er lukket gør ingen forskel for de feststemte seniorer. De henter bare Bakken til Odense med damer, sild og æggekage, og hvad der ellers hører sig til en god fest på Bakken.

 

Herrerne har selv bestemt menuen, og til en rigtig herrefrokost hører også snaps og flotte damer til. For at imødekomme beboernes ønsker kommer de festklædte damer ’Syngepigerne fra Søndersø’ og underholder, og under spisningen kan musikken fra husorkesteret ’Swingtetten’ nydes.

 

Nye venskaber opstår

Det er Aktiviteter i Plejeboliger, der afholder herrefrokosten, og de har rigtig gode erfaringer med sådanne fælles arrangementer på tværs af plejecentrene:

 

”Vi holder arrangementer som det her, fordi vi kan mærke, hvor stor en glæde det har for vores beboere. De ser frem til herrefrokosten og til at mødes med andre seniorer, end dem de lige omgås med til dagligt. Det er en god måde at skabe nye bekendtskaber på. De kommer ud og er sociale, får grint og snakket en masse sammen,” fortæller Vinnie Skovkjær, leder af Aktiviteter i Plejeboliger.