Spring til indhold
Nyhed

Rådhuset har fået udsmykning inspireret af Domkirken

22-08-2014

Mens Blomsterfestivallen og H. C. Andersens Festivals de sidste par uger har iklædt byen festtøjet, og det hele har summet af besøgende, har Rådhusets facade fået en lille tilføjelse. En ny informationsstander, der er udformet med inspiration fra de gotiske vinduer på Domkirken, er skudt frem.

 

Den nye informationsstander kom op ved hovedindgangen til Rådhuset i sidste uge. Forleden kom der strøm til skærmen, og nu kører der et slideshow om Digital Post. Slideshowet viser de mange fordele, der er ved Digital Post og opfordrer borgerne til at tilmelde sig.

 

I forbindelse med informationsstanderen er der også et barometer. Det skal de kommende måneder vise, hvor mange Odenseanere der har tilmeldt sig Digital Post.

 

Både informationsstanderen og barometeret skal skabe opmærksomhed omkring Digital Post, så flest muligt odenseanere får tilmeldt sig. Den 1. november bliver det obligatorisk at modtage post fra det offentlige i Digital Post. I den forbindelse bliver de borgere der ikke selv har oprettet sig automatisk tilmeldt Digital Post.

 

Billedtekst til Infostander Højkant: Designet på den nye informationsstander er inspireret af de gotiske vinduer på Domkirken lige ved siden af.

 

Billedtekst Inforstander skærm: Informationsstanderen viser et slideshow, der forklarer om fordelen ved Digital Post.