Spring til indhold
Nyhed

Odense tiltrækker stor rockfestival i juni 2015

02-09-2014

- Det er ambitionen, at festivalen skal have så høj kvalitet og så attraktivt et program og set-up, at den på få år kan blive en af landets aller største og være med til at markere Odense som en storby med et meget stærkt kulturudbud, siger borgmester Anker Boye (S).

 

Festivalen skal afholdes i Tusindårsskoven, som er et 74 hektar stort park- og skovområde blot få kilometer fra Odenses centrum. Forud for afviklingen af den store festival skal de nuværende faciliteter og tilkørselsforhold til skoven gennemgå en omfattende renovering og udbygning, som også kommer andre arrangører til gode.

 

- Vi glæder os til festivalen, som i høj grad skal involvere det lokale forenings-, kultur- og erhvervsliv og dermed skabe blivende værdi for byen, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

 

Odense Kommune vil på et pressemøde onsdag den 3. september klokken 11.15 uddybe planerne for festivalen, som skal være en tre-dages festival uden camping.

 

På pressemødet vil borgmesteren og byens rådmænd fortælle om kommunens rolle i etableringen af festivalen, som skal drives af et privat konsortium, der også vil være repræsenteret på mødet.

 

Pressemødet finder sted i Gæstekantine 1, Odense Rådhus, Flakhaven, 5000 Odense C.