Spring til indhold
Nyhed

Nyt fælleskommunalt tandreguleringscenter i Odense

07-11-2014

Fra 1. januar 2015 skal Tandreguleringscenter Fyn tage imod unge under 18 år, der er visiteret fra de kommunale tandklinikker i Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyns, Nyborg og Odense Kommune, der er de fem kommuner, der er gået sammen om Tandreguleringscenteret.

 

Formålet med samarbejdet om Tandreguleringscenter Fyn er at sikre, at kommunerne kan tilbyde børn og unge de bedste betingelser for tandregulering ved at samle specialisterne ét sted og dermed sætte fagligheden i højsædet. Yderligere forbedrer dette samarbejde mulighederne for større og bedre teknisk udstyr i forbindelse med tandreguleringsbehandlinger.

 

Hvem kan benytte Tandreguleringscenteret?

Der vil være åbent i Tandreguleringscentret alle skoledage klokken 08.00-15.00 samt efter aftale indtil klokken 17.00 på udvalgte dage. Tilbuddet om tandregulering omfatter børn og unge, der har brug for behandling for at sikre en god tyggeevne og/eller for at undgå skader på tandsættet.

 

Tandreguleringscentret tilbyder derfor ikke tandreguleringer grundet kosmetiske tandstillingsfejl. Det er muligt at finde mere information om tandreguleringsbehandling på Odense Tandplejes hjemmeside.