Spring til indhold
Nyhed

Medie-kapacitet til Social-og Arbejdsmarkedsforvaltningen

19-12-2014

Jan Kristensen er ansat som strategisk chefkonsulent fra 1. februar 2015 og skal arbejde ud fra ledelsessekretariatet i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen på Tolderlundsvej. Målet er at finde flere af de gode menneskelige historier, der kan fortælle borgerne i Odense om de værdier, visioner og mål, der arbejdes efter i forvaltningen.

 

- Med Jan Kristensen har vi fået tilknyttet en kapacitet på hele kommunikationsområdet til Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, som vi har behov for i vores fremtidige arbejde med at fortælle borgerne om indsatsen og målene på det sociale område. Han kommer med en erfaring og indsigt som skal være med til at løfte hele vores gennemslagskraft indenfor kommunikaton, siger direktør René Junker fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen.

 

Jan Kristensen kommer til Odense Kommune fra en stilling som senior advisor i den skandinaviske kommunikationsvirksomhed Expology. Frem til 2012 sad han i koncernledelsen for Fynske Medier og i chefredaktionen for Fyens Stiftstidende, hvor han bla. havde ansvaret for den daglige nyhedsprofil på avis, web og radio.

 

- Det bliver utrolig spændende at komme til at arbejde med kommunikation for en organisation og en virksomhed, der er til for borgerne - ikke kun for betalende kunder. Mine 1.400 nye kolleger har mange væsentlige og lærerige fortællinger, som vi skal have ud til borgerne, siger Jan Kristensen

 

Fakta:

 

Jan Kristensen (54) kommer fra en stilling som senior advicer i Expology A/S, der laver digital oplevelsesdesign og kommunikation. Frem til 2012 var han chefredaktør på Fyens Stiftstidende, hvor han også tidligere har været erhvervsredaktør. Jan Kristensen er uddannet journalist og har en mastergrad i ledelse fra Syddansk Universitet. Han har i syv år siddet i Pressenævnet, hvor man behandler klager over dansk journalistik. Jan Kristensen er gift og har to voksne sønner.