Spring til indhold
Nyhed

Lokale håndværkere inviteres indenfor

09-04-2014

Omfattende energirenoveringer på Odense Kommunes bygninger er i løbet af de næste par år med til at skabe cirka 200 jobs til blandt andet håndværkere og rådgivere. Der er gode muligheder for de lokale håndværkere, men størrelsen af projektet betyder, at man skal være klædt godt på for at kunne vinde de udbud, som kommer i etaper over de næste par år.

 

Små virksomheder skal tænke i netværk

For den lille lokale håndværker er det en stor bid at efterisolere eksempelvis 15 af kommunens største bygninger hen over sommerferien. En af pointerne med arrangementet i dag er derfor, at mindre virksomheder skal gå sammen og afgive fælles bud.

 

Odense Kommune vil meget gerne samarbejde med lokale håndværkere, og gør derfor vejen lettere for dem ved at dele udbuddene op i overskuelige bidder. En virksomhed – eller et netværk af virksomheder - kan på den måde byde isoleret på malearbejdet fremfor, at én virksomhed skal byde på samtlige opgaver.

 

Når håndværkerne i dag er inviteret indenfor er det ligeledes for at gøre vejen lettere for dem.

- Med dette arrangement, kan vi være med til at muliggøre og understøtte at mange lokale håndværkere kan og vil byde ind på de opgaver der kommer fremover, siger By- og Kulturrådmand Jane Jegind

 

På første etape af Energy Lean som startede i 2013 var 6 ud af 7 håndværkere fra Fyn.

 

Samarbejde med energinetværket Transformer

Arrangementet i dag bliver gennemført i samarbejde med det regionale netværk Transformer, som tilbyder mindre virksomheder muligheden for at netværke med potentielle samarbejdspartnere, dele viden og udvikle nye ydelser og produkter på tværs af brancher.

 

---

 

Tid og sted

Arrangementet finder sted onsdag d. 9. april 2014 kl. 13-17 hos Odense Kommunes Uddannelsescenter, Schacksgade 39, 5000 Odense C

 

Yderligere info

www.transformer-greenenergy.dk

www.odense.dk/energylean