Spring til indhold
Nyhed

Kulturnat Odense – en aften i mørket du ikke vil gå glip af!

24-09-2014

Udover besøg på de mange kulturinstitutioner, så er der i år også ekstra mange vandringer og guidede ture på programmet. Tag for eksempel med på en vandreperformance og oplev poetisk og oplysende moderne anatomisk teater med afgang fra Vor Frue Kirke. Eller hvad med en ghost-walk igennem de forladte kæmpehaller på COOP grunden på Østerbro 41? Du kan også komme med indenfor på TV2, Odense Slot og Odense Rådhus.

Der er også masser af musikalske oplevelser i vente. Oplev for eksempel Odense Symfoniorkester i DOK 5000, Jernbanegalop i Danmarks Jernbanemuseum, Royal Swing Band i Rådhushallen, Under Odense i Kulturmaskinen, DJ’s i Brandts Klædefabrik, Odense Percussion Musik på Musikbiblioteket, Rumpistol på Momentum og meget mere.

Aftenen byder på et væld af kulturelle oplevelser, som du finder på oplev.odense.dk/kulturnat samt i Kulturnat programmet, der ligger på biblioteket samt i udvalgte caféer og kulturinstitutioner.Du kan også følge med på Kulturnat Odenses facebookside, hvor der løbende lægges nye arrangementer ind.

Og husk at de gratis citybusser kører helt frem til kl. 22 på Kulturnatten, så du nemt kan komme fra arrangement til arrangement – tjek programmet for at læse mere om ruten!

Så tag vinterjakken på, stik dit Kulturnat program i lommen, tag familien, kæresten eller vennerne under armen og kom med ud i Kulturnatten i Odense 3. oktober!