Spring til indhold
Nyhed

Handicapprisen 2014 gik til Mona Bober - en ildsjæl, som gør en særlig forskel for børn, unge og voksne med bevægelses- og udviklingshæmning

04-12-2014

Med til prisoverrækkelsen var rådmand for børn og unge, Susanne Crawley Larsen. Rådmanden gav Mona Bober disse ord med på vejen:

 

- Mona Bober er en ildsjæl med et stort engagement, der giver børn, unge og voksne mulighed for at knytte venskaber og deltage i en sund fritidsaktivitet på tværs af alder og handicap. Mona Bober arrangerer bl.a. bowlingtræf med andre klubber, tager med medlemmerne til turneringer og arrangerer sommer- og julefester. Mona Bober er med til at sikre, at alle kan være med uanset handicap, og der er hjælp og plads til alle. I dag anerkender vi Mona Bober, som med sit store engagement gør en forskel for andre mennesker.

 

Mona Bober er en af drivkræfterne i Bowlingklubben Trippel, som har mere end 150 medlemmer i alderen 7 - 82 år. Klubben rummer mennesker med udviklingshæmning og andre handicap og siden 2008 har børn og unge også haft mulighed for at være medlemmer af Trippel på deres ugentlige juniorhold.

 

I år blev Handicapprisen uddelt som et diplom sammen med en bronze skulptur udformet af kunstneren Jens Galschiøt. Prisoverrækkelsen fandt sted i Senior Hus Odense på FN’s Internationale Handicapdag den 3. december.