Spring til indhold
Nyhed

Fire lokalkendte firmaer rydder op efter Karrusel

27-08-2014

Gadefester skaber traditionelt mere affald, end hvad der forekommer en normal weekend, og belært af erfaringer fra andre gadefester har Karrusel sat oprydning og rengøring af byrummet i system sammen med en række lokale partnere.

 

Det drejer sig om Odense Renovation, OKNygaard, Ribergaard Anlægsgartnere og Dansk Toiletudlejning, oplyser renholdningschef Mads Holm fra Karrusel.

 

”Vi sætter ind med rengøring allerede fra midnat, og så kører vi ellers, til der er rent. Det handler om at få kombineret ekspertisen. Vi har erfaring i, hvor meget affald der typisk kommer pr. gæst, og hvilke typer af affald, der er tale om. For at sikre, at vi kommer overalt på vores områder, har vi en aftale med Odense Renovation om at rydde gader og stræder op. OKNygaard sørger for renholdning af Eventyrhaven, og Ribergaard Anlægsgartnere står for Munke Mose. Firmaerne er alle sammen eksperter i netop det område, de skal renholde. Derfor bliver der som blæst,” forsikrer renholdningschefen.

 

Saniteten i form af toiletvogne og urinaler bliver leveret af Dansk Toiletudlejning og renholdningschef Mads Holm bebuder en ren invasion af sanitetsservice i festområderne.

 

Hos Odense Renovation er man glade for at være en del af Karrusel.

 

”Når mange mennesker samles og holder fest, vil der helt naturligt være en del mere affald, end der plejer. Derfor har vores gadefejere lovet at give den en ekstra skalle i festdagene, så Odense kan vågne op til en ren by, og de glæder sig,” siger genbrugschef Mette Lilholm Lorenzen fra Odense Renovation.

 

Oplever borgere, at der mod forventning ikke er ryddet op, kan de via www.karrusel.dk tjekke, om deres område er dækket af Karrusel-festen, og i givet fald sende en mail til info@karrusel.dk - gerne med billeder og med præcis angivelse af det sted, der mangler at blive gjort rent.

 

Se programmet og læs mere om Karrusel her!