Spring til indhold
Nyhed

Få din cykel tunet på Thomas B. Thriges Gade

21-08-2014

Odense Kommune arbejder dagligt med at forbedre forholdene for byens cyklister og der arbejdes hårdt for at leve op til navnet Cyklisternes By.

 

”I Odense arbejder vi hele tiden på at gøre forholdene for cyklister endnu bedre. Vi har rigtig mange glade cyklister, og målet er at få endnu flere.”

Jane Jegind, By- og Kulturrådmand, Odense Kommune

 

En af de ting der gøres i de næste par måneder er at give dig et lille mentalt skub på vejen og en hjælpende hånd til din cykel. Hver torsdag, fredag og lørdag vil du kunne finde både kommunen og en cykelsmed i cyklisternes Bys telt, enten overfor Nørregade eller ved siden af den røde infoboks.

Her deles der lækkerier ud til dig, der cykler og gives en kærlig hånd til din cykel i form af luft, olie og en justering. Kom forbi torsdag og fredag fra kl 15 til kl 17 og lørdag fra kl 11 til kl 13.

 

Odenses net af cykelstier er gennem de seneste år blevet forbedret og udvidet og mere af den bliver opgraderet til supercykelsti. Supercykelsti er de dele af cykelstierne, der er ekstra brede, hvor der er cykelpumper langs stien og god belysning døgnet rundt. Det første stykke af supercykelstien er åbnet og breder sig for hvert år mere rundt i byen. Med tiden vil den strække sig fra SDU i syd til Korup i nordvest.

 

Supercykelstien kommer også til at strække sig gennem den nye bydel på Thomas B Thriges Gade og med en smurt og pumpet cykel kan du cykle direkte gennem byen over Thomas B. Thriges Gade og følge arbejdet med den nye bydel.

Samtidig kan du jo lige deltage i fotokonkurrencen om en masse gode præmier – snup et billede af dig selv og din cykel og læg det Instagram og tag det #cyklisternesby

 

Læs mere på www.facebook.com/cyklisternesby