Spring til indhold
Nyhed

Erfaren koncertdirektør ny chef for events i Odense&Co

08-05-2014

Selv om Ronnie Hansen kun er 30 år gammel, har Odense&Co’s nye eventchef allerede stået bag flere end 1000 events enten som arrangør, investor eller afvikler.

 

”Ronnie Hansen har internationalt udsyn, besidder et gigantisk netværk og er resultatorienteret. Samtidig har han bevist, at man sagtens kan kombinere god kunst med en god forretning ved på få år at vende Pumpehuset fra konkursbo til et nyskabende spillested med sorte tal på bundlinjen,” siger stabschef i Odense&Co, Mette Beck-Nielsen.

 

Hun understreger, at selv om Ronnie Hansen har sin baggrund i det københavnske ungdoms- og musikliv via spillestederne Pumpehuset og VEGA, er hans opgave i Odense langt bredere.

 

”Vores events har mange flere og bredere målgrupper, og her kommer Ronnie Hansens generelle ekspertise, faglighed og erfaring i spil. Jeg er sikker på, han er i stand til at skabe relationer og eksekvere de rette værdiskabende events for Odense, uanset deltagernes alder,” siger Mette Beck-Nielsen.

 

Ronnie Hansen vurderer, at Odenses planer på eventområdet lige nu er de mest ambitiøse i Danmark, både hvad angår indhold og budgetter.

 

”Jeg er meget tiltrukket af det mod og de ambitioner, som Odense har præsenteret. Det vil jeg gerne være en del af,” siger Ronnie Hansen, som glæder sig til at få hele eventområdet som arbejdsfelt.

 

”Min faglighed er ikke det kunstneriske. Jeg er iscenesætteren og producenten, som kan lave markedsføringsbudgetter og analysere, om der er blivende værdi i en given event,” siger Ronnie Hansen, som kalder sig selv ’en oplevelsesentreprenør med stærk kommerciel indsigt’.

 

Ifølge stabschefen skal Ronnie Hansen dog ikke slippe sin baggrund og indsigt i ungdomskulturen helt, for en af Odense&Co’s opgaver er at tiltrække og fastholde studerende og højtuddannede.

 

”Derfor skal vi skabe kulturtilbud, som vi ikke har i dag. Bevægelsen fra stor dansk by til dansk storby kræver mere byliv og kultur, der i højere grad involverer vores subkulturer. Forandringen skal komme nedefra, og Ronnie har den tilgang og det netværk, der skal til,” siger stabschef Mette Beck-Nielsen fra Odense&Co.

 

Ronnie Hansen har læst International Business and Politics ved Copenhagen Business School. Han er oprindeligt fra Ribe, men bor i dag i København med sin kæreste og deres to-årige datter. I forbindelse med sit jobskifte afhænder han sin ejerandel i driftsselskabet bag Pumpehuset.

 

Odense&Co er et nyetableret partnerskab mellem Odense Kommune, det private erhvervsliv og offentlige institutioner. Parterskabet råder årligt over et budget på 100 millioner kroner, hvilket gør satsningen til den største af sin art i Danmark.

 

Læs mere om Odense&Co.