Spring til indhold
Nyhed

Erfaren kommunikationsrådgiver ny kommunikationschef i Odense Kommune

12-05-2014

Jens E. Degn er ansat som ny kommunikationschef pr. 1. juni i Borgmesterforvaltningen i Odense Kommune. Han skal stå i spidsen for en mere strategisk fokuseret og professionel kommunikationsindsats, der skal understøtte Odense Kommunes forretningsmål.

 

”Med Jens E. Degn er jeg sikker på, at vi fundet den helt rette mand. Han kommer med solide erfaringer fra Danfoss, hvor han på kommunikationssiden har været med til at understøtte en omfattende omstilling af virksomheden i de senere år. De erfaringer kan vi godt bruge i Odense, hvor vi står over for store forandringer i de kommende år”, siger Michael Bruhn Frederiksen, der er chef for staben Strategi & Kommunikation, som kommunikationschefen skal referere til.

 

I Odense investeres der over de kommende år mere end 25 mia. kr. i byomdannelse og vækstinitiativer, der skal skabe flere jobs og en mere attraktiv by. Samtidig er kommunen i færd med at gentænke fremtidens velfærd i samspil med byens borgere og brugere.

 

Disse forandringer stiller store krav til en strategisk og professionel forandringskommunikation rettet mod medier, virksomheder, borgere, investorer og medarbejdere. Derfor har Odense Kommune ønsket at styrke sammenhængskraften på kommunikationsområdet, hvilket den kommende kommunikationschef får ansvar for.

 

”Jens E. Degn har det strategiske overblik, det drive og den evne til samarbejde, der skal til for at lykkes med den komplekse opgave, vi står over for”, siger Michael Bruhn Frederiksen.

 

Jens E. Degn bliver chef for Borgmesterforvaltningens kommunikationskonsulenter, men skal også have et tæt samarbejde med fagforvaltningerne og være kommunikationsstrategisk sparringspartner for topledelsen i Odense Kommune.

 

”Jeg glæder mig til at komme med på kommunikationsholdet og være til at sikre, at kommunikationen i endnu højere grad kommer til at understøtte Odenses ambitiøse strategi om at udvikle sig til en attraktiv og vækstorienteret storby”, siger Jens E. Degn.

 

Jens E. Degn er 36 år og kommer fra en stilling som seniorkommunikationsrådgiver hos industrivirksomheden Danfoss. Her har han gennem de sidste syv år arbejdet med strategisk kommunikation og forandringskommunikation i en række forskellige sammenhænge. Han har en kandidatgrad i historie og fransk fra Århus Universitet. Jens E. Degn er 36 år, gift og har to børn.