Spring til indhold
Nyhed

Din mobil viser vej i fremtidens Odense

21-05-2014

Odins Bro åbner den 15. juni, og Thomas B. Thriges Gade lukker den 28. juni. Mange fynboer skal derfor ud på nye ruter, og derfor har Odense Kommunes ruteplanlæggerfunktion på www.odense.dk/trafikiodense været flittigt brugt. Mange har efterspurgt en mobilversion af Ruteplanlæggeren, og den er nu på gaden.

 

Nye veje, nye vaner

- Ruteplanlæggeren er et vigtigt redskab, når vi skal fortælle om trafikken i fremtidens Odense, særligt i forbindelse med omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade, den kommende letbane og andre store trafikale ændringer, siger Dorrit Gundstrup, kontorchef i Trafik og Anlæg. - Vi har forståelse for, at mange borgere mangler overblik over deres fremtidige rute, for eksempel til og fra arbejde, indkøb og fritidsaktiviteter. Det behov vil vi naturligvis gerne imødekomme, og derfor har vi udviklet Ruteplanlæggeren, der hurtigt viser brugeren ruten fra A til B.

 

- Hidtil har Ruteplanlæggeren fungeret bedst på computere og tablets. Men når folk befinder sig ude i byen, er det rart også at kunne tjekke sin rute på sin telefon, siger Dorrit Gundstrup. Odense Kommune har derfor udviklet en mobilversion, der er tilpasset iPhone-, Android- og Windows-telefoner.

 

Giv os en melding

- Vi håber, at alle får glæde af den nye mobile version, og at de bruger den indbyggede ”Tip os”-funktion, hvis de oplever fejl eller har forslag til forbedringer, siger Dorrit Gundstrup. Netop denne funktion har givet en god dialog med brugerne og medvirket til løbende forbedringer af Ruteplanlæggeren.

 

Prøv selv Ruteplanlæggeren og den nye mobilversion på apps.odense.dk/nyeveje