Spring til indhold
Nyhed

Damerne i Odense vilde med nytårskur

02-01-2014

For femte år i træk inviterer ’Aktiviteter i Plejebolig’ de kvindelige beboere på Odenses plejecentre til dame-nytårskur. Arrangementet er en god anledning til at finde det fine tøj frem, få håret permanentet og neglene lakeret.

 

– Der bliver rigtig gjort noget ud af det, når damerne skal til fest. Det er noget, de glæder sig til og taler rigtig meget om i tiden op til, fortæller Vinnie Skovkjær, der er leder af ’Aktiviteter i Plejeboliger’.

 

God mad og masser af hygge og socialt samvær er på menuen. Og damerne nyder at mødes i festligt lag og fejre det nye år, synge med på velkendte melodier og måske endda få sig en lille sving-om.

 

Stor succes – fra en til tre dages fest

Igen i år finder festen sted på Møllekroen i Bullerup, og denne gang er det Richard Ragnvald, der er på plakaten. Om det er den populære sanger, der har gjort udslaget, er ikke til at sige, men så mange har tilmeldt sig, at arrangørerne har været nødt til at udvide med endnu en dag.

 

– Vi inviterede til nytårskur første gang i 2009, hvor 139 damer deltog. Efter et par år blev vi nødt til at udvide til to dage, og denne gang er vi oppe på 266 tilmeldte og er nødt til at udvide med endnu en dag, så vi nu afholder festen over tre dage, fortæller en tydeligt begejstret Vinnie Skovkjær.

 

Foruden de 266 kvindelige plejehjemsbeboere deltager personale fra plejecentrene og en masse frivillige, uden hvem det slet ikke kunne lade sig gøre at stable sådan et arrangement på benene. Det betyder, at der i alt er omkring 120 deltagere med på hver af de tre dage.

 

Om nytårskuren

Nytårskuren for damerne på Odense kommunale plejecentre afvikles over tre dage: den 6., 7. og 9. januar. Alle dage kl. 12.30-16.00 på Møllekroen i Bullerup, Brolandvej 7.

 

Odenses nye ældrerådmand Per Berga Rasmussen (Ø) byder velkommen til festlighederne den 7. januar.

 

Nytårsmenuen består af gammeldags kalvesteg m. tilbehør, citronfromage og kaffe med småkager. Derudover et glas vin eller sodavand.

 

Richard Ragnvald underholder med kendte numre som ”Kære lille mormor” m.m. Husorkesteret Swingtetten leverer musikken.