Spring til indhold
Nyhed

Book tid til pas - og slip for køen

13-05-2014

Har du planlagt ferie uden for Danmarks grænser, skal du i god tid i forvejen sikre dig at forny det gamle pas eller bestille et nyt. Om foråret har BorgerServiceCenter nemlig rigtig mange henvendelser om pas.

Men man kan helt slippe for køen, hvis man i forvejen bestiller tid. På Odense Kommunes hjemmeside kan man booke tid til pas- og kørekortekspedition og komme til, når det passer en bedst. Her er et link: http://www.odense.dk/topmenu/borger/borgerservice/pas.

Cirka halvdelen af brugerne booker tid nu, og BorgerServiceCenter håber, at endnu flere fremover vil benytte sig af tilbuddet.

Rådmand i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, Steen Møller, er meget tilfreds med muligheden for at booke tid til pas- og kørekortekspedition i BorgerServiceCenter:

”De fleste mennesker vil gerne slippe for at stå i kø. Derfor synes jeg muligheden for at bestille tid til pas og kørekort er rigtig god. Ordningen sikrer, at man ved, hvor lang tid man skal sætte af og dermed bedre kan få det passet ind i hverdagens arbejdstid og fritid”.

Hvis man vælger ikke at bestille tid, må man regne med nogen ventetid.

Man kan booke tid til pas- og kørekortekspedition i BorgerServiceCenter, Skulkenborg 1, Odense C.

Tarup og Vollsmose biblioteker tilbyder nu også booking til pasekspedition, men endnu ikke kørekort.

BorgerServiceCenter holder åbent fredagen efter Kristi Himmelfartsdag. På denne dag kan man udelukkende få udstedt pas.